Procesul lui Tim Lambesis (As I Lay Dying) continua

256 vizualizări

Procesul frontmanului formatiei AS I LAY DYING, Tim Lambesis, continua.

Pe data de 16 septembrie 2013 muzicianul s-a prezentat in fata curtii pentru ca aceasta sa hotarasca daca exista suficiente dovezi pentru desfasurarea judecatii. Urmatoarea infatisare va avea loc pe 22 octombrie, informeaza News 10.

Cativa oameni au fost chemati sa depuna marturie, ceea ce a facut ca Judecatorul sa decida ca procesul trebuie sa mearga mai departe.

Howard Bradley, ofiterul sub acoperire care a jucat rolul ucigasului platit, a declarat ca Lambesis s-a intalnit cu el crezand ca este un criminal. Potrivit spuselor lui Bradley, Tim i-ar fi maturisit ca voia sa scape de sotia sa, Meggan Lambesis.

Se pare ca Lambesis i-ar fi dat lui Bradley o poza cu femeia, adresa acesteia si chiar si bani. Solistul s-a declarat nevinovat iar avocatul acestuia, Thomas Warwick, a spus ca steroizii l-au afectat in asa masura pe artist incat acesta nu a mai gandit rational.

Meggan Lambesis a depus actele de divort toamna trecuta, potrivit Loudwire, si a cerut custodia completa a celor trei copii adoptati ai cuplului. Acest lucru l-a infuriat foarte tare pe Tim si ar fi dus la conflictul dintre cei doi.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*