Programul concertului N.E.G.A.T.I.V. din Ageless Club

Ageless Club invita publicul amator de metal la unul dintre ultimele evenimente metal al anului 2012. Azi, 21 decembrie are loc lansarea albumului de debut al thrasherilor de la N.E.G.A.T.I.V. In deschidere au fost invitate trupele Aquila si Apotheoses pentru a incinge atmosfera. Concertul incepe de la ora 20:00, iar accesul este liber.
 
Programul poate fi citit mai jos:
19:00 – Acces public
20:00 – Apotheoses
21:00 – Aquila
22:00 – N.E.G.A.T.I.V.
 
 
 
N.E.G.A.T.I.V. este una dintre putinele trupe de thrash metal old school din Romania, iar primul lor material, un adevarat tur de forta, contine 5 compozitii proprii plus o preluare din patrimoniul cultural romanesc, create in perioada 2010 – 2012. Primul single lansat de pe album se numeste „In Zadar” si poate fi ascultat mai jos:
 
Aquila este un nume vechi in peisajul metal autohton, trupa fiind infiintata in Bucuresti in primavara anului 1990. Sound lor este axat pe heavy metal old school/power metal, fiind influentati de trupe precum Judas Priest, Iron Maiden, Queensryche, Primal Fear, Nightwish. De-a lungul timpului componenta a suferit nenumarate modificari, grupul activand pana in anul 1998. Leader-ul trupei, Leo Gherasim, resusciteaza Aquila in anul 2009, dupa 11 ani. Luna aprilie a noului an va marca intrarea in studio a trupei Aquila pentru a inregistra primul album.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*