Vlad Vacarescu (voce, chitara) despre concertul aniversar Neutron

302 vizualizări

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul NEUTRON din Ageless Club, de pe data de 25 ianuarie 2014.

In deschidere vor presta cei de la Kamen.

Vlad Vacarescu, solistul si chitaristul Neutron, ne-a oferit o declaratie referitoare la show-ul care sarbatoreste un an de la reuniunea trupei.

Cu cateva zile inainte de evenimentul care marcheaza un an de la reunirea NeutroN suntem incredibil de nerabdatori sa urcam pe scena si sa simtim acel flux de energie tipic concertelor noastre. In acelasi timp, facem o retrospectiva a anului care a trecut, pe parcursul caruia s-au intamplat multe lucruri care ne-au facut sa fim ceea suntem astazi: un NeutroN nou, mai puternic ca oricand, cu un sound nou care se situeaza in zona melodic-progressive metal.

Repertoriul nou a fost primit excelent de catre public, ceea ce ne face sa fim foarte mandri si ne impinge sa facem mai mult. Acest mai mult se va concretiza in 2014 prin inregistrarea unui album si mai multe surprize pe care le vom anunta la momentul potrivit.

Concertul din 25 ianuarie va fi primul cu George Costinescu pe bass, intors in line-up-ul NeutroN la vreo 24 de ani dupa infiintarea trupei. Ne este greu sa descriem in cuvinte emotia gandului ca ne vom revedea cu voi toti la o noua aniversare a trupei si numaram orele pana cand intro-ul nostru va resuna in Ageless sambata seara”.

Asadar, anul 2014 promite sa fie unul plin pentru Neutron, care va lansa un album nou si va putea fi vazuta live in cadrul diverselor evenimente de gen.

Va asteptam pe data de 25 ianuarie 2014 in Ageless Club, la Neutron, cu Kamen in deschidere.

Pret bilet: 15 lei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*