Afla prima formatie care va canta in deschidere la Neutron

195 vizualizări

L.O.S.T. este prima formatie care va canta in calitate de invitati in cadrul concertului NEUTRON de pe 25 ianuarie 2013 din Ageless Club.

Din februarie 2013 L.O.S.T.a revenit la formula de cvintet cu ajutorul chitaristului Victor Manescu (Armies Of Enlil, Avatar). Anul acesta a fost unul prolific pentru LOST care a luat parte la finala Wacken Metal Battle din Romania.

Concertul Neutron de pe data de 25 ianuarie, asa cum am mai anuntat, si marcheaza revenirea lui George Costinescu (Act, MotorAct, Tectonic, Quartz) in formula Neutron.

Membrii formatiei sunt entuziasmati si abia asteapta sa se prezinte fanilor vechi si noi intr-un line-up de zile mari si cu planuri optimiste de viitor.

„Ne bucuram sa incepem anul cu un concert intr-o formula noua. George este un vechi coleg cu care am pornit la drum in 89 in liceu. Ne leaga multe amintiri si acest lucru cred ca este un motor puternic pentru trupa. Venirea lui George in trupa Neutron este un lucru excelent ce trebuia sa se intample mai devreme insa timpul nu este pierdut. Pentru concertul din ianuarie pregatim cateva piese noi dar si piese mai vechi cantate intr-o noua mariera. Cu siguranta fanii vechi si noi se vor bucura de un show de exceptie si de un 2014 plin de Neutron!”, au declarat membrii formatiei.

Neutron si Lost va asteapta pe 25 ianuarie 2014 la Ageless Club pentru o seara memorabila!

Trupele care vor sa deschida pentru Neutron cu ocazia acestui show sunt rugate sa dea un mail pe aceasta adresavlad_vacarescu@yahoo.com si sa ia legatura cu Vlad Vacarescu (voce/chitara).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*