Programul warm-up-party-ului Amon Amarth din Club Colectiv

Pe data de 27 aprilie 2014, fanii AMON AMARTH si nu numai au ocazia sa sarbatoreasca in stil mare concertul suedezilor, care va avea loc pe 29.04.2014 la Arenele Romane, luand parte la un warm-up party special.

Petrecerea se desfasoara in Club Colectiv si include prestatii ale unor trupe indragite de metal de pe scena autohtona: Apotheoses, Neutron si God – The Barbarian Horde.

Pe langa concerte, se vor proiecta videoclipuri semnate Amon Amarth si se vor audia piese de pe lansarile precedente, dar si de pe noul album.

Intrarea la eveniment este libera!

Programul show-ului poate fi consultat mai jos:

Open Doors – 20:00
Apotheoses: 20:30 – 21:00
Neutron: 21:30 – 22:15
God – The Barbarian Horde: 22:30

Important! Cei care si-au procurat bilete la concertele Amon Amarth si Arch Enemy vor fi inscrisi la concursurile care vor avea loc in cadrul warm-up-party-ului! Asadar, toti detinatorii de bilete sunt rugati sa se prezinte cu ele la eveniment, pentru a beneficia de sansa de a intra in posesia unor premii deosebite!

Mai mult, la locatie, doritorii isi vor putea procura bilete la Amon Amarth si la Arch Enemy.

Primii fani care vor ajunge la eveniment, vor fi rasplatiti cu un CD promotional surpriza!

Afis-Amon-Amath-6-web

Amon Amarth va concerta pentru a doua oara in Romania, la Bucuresti, pe data de 29 aprilie 2014, cand sunt asteptati la Arenele Romane.

Intr-un interviu exclusiv Maximum Rock Magazin, Johan Hegg – voce si Johan Soderberg – chitara, au declarat ca abia asteapta sa revina pe meleagurile noastre, pentru ca s-au simtit exceptional data trecuta si au o dragoste mare pentru metalistii romani, care „stiu sa te faca sa te simti ca acasa”, dupa spusele artistilor.

In deschiderea Amon Amarth vor evolua God – The Barbarian Horde din Romania si Hypnos din Cehia.

Programul evenimentului va fi anuntat curand!

Biletele la concertul de pe 29.04.2014 pot fi procurate prin card si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas sau online pe www.eventim.ro).

Persoanele din Bucuresti pot achizitiona bilete de la sediul Maximum Rock – strada Traian Demetrescu 9 (Nerva Traian/ Timpuri Noi), sector 3-, iar noi le oferim cadou doua CD-uri surpriza.

Preturile biletelor:
110 lei bilete VIPSOLD OUT, Biletul VIP contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat VIP
78 lei – pentru primele 100 de bilete – SOLD OUT
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 SOLD OUT
95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014 (ramane valabila plata prin card)
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Pagina evenimentului:Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*