Apotheoses se alatura celor de la God – The Barbarian Horde si Neutron la Warm Up-Party-ul Amon Amarth

Concertul AMON AMARTH din Bucuresti, de pe data de 29 aprilie 2014, este in mod clar evenimentul metal al primaverii in Romania, motiv pentru care acesta trebuie sarbatorit asa cum se cuvine.

Tocmai de aceea organizatorii s-au gandit sa le faca o bucurie fanilor si au pus de un warm-up-party de zile mari care va avea loc pe data de 27 aprilie 2014, in Club Colectiv din Bucuresti, de pe strada Tabacarilor 7.

In cadrul petrecerii, se vor difuza videoclipurile cele mai faimoase ale trupei suedeze, se vor asculta piesele de pe noul album, dar si melodiile consacrate de pe lansarile mai vechi si se va chefui in stil viking!

Pe langa formatiile Neutron si God – the Barbarian Horde, anuntate pana acum, care se vor ocupa sa intretina publicul cu doua concerte exceptionale, va mai canta si trupa Apotheoses din Bucuresti, la invitatia celor de la God – the Barbarian Horde.

God – the Barbarian Horde va inaugura astfel primul segment al turneului din acest an prin concertul din Club Colectiv, de pe 27 aprilie 2014.

Intrarea la eveniment este libera! Sunt asteptati cat mai multi fani Amon Amarth, Apotheoses, Neutron si God – the Barbarian Horde in Club Colectiv din Bucuresti, de pe strada Tabacarilor 7.
**************
Biletele la concertul de pe 29.04.2014 pot fi procurate prin card si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas sau online pe www.eventim.ro).

Persoanele din Bucuresti pot achizitiona bilete de la sediul Maximum Rock – strada Traian Demetrescu 9 (Nerva Traian/ Timpuri Noi), sector 3-, iar noi le oferim cadou doua CD-uri surpriza.

Preturile biletelor:
110 lei bilete VIPSOLD OUT, Biletul VIP contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat VIP
78 lei – pentru primele 100 de bilete – SOLD OUT
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 SOLD OUT
95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014 (ramane valabila plata prin card)
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Pagina evenimentului:

Mai multe informatii despre concert, AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*