Warm-up Party Amon Amarth cu concerte si distractie in Club Colectiv!

367 vizualizări

Concertul AMON AMARTH din Bucuresti, de pe data de 29 aprilie 2014, este in mod clar evenimentul metal al primaverii in Romania, motiv pentru care acesta trebuie sarbatorit asa cum se cuvine.

Tocmai de aceea organizatorii s-au gandit sa le faca o bucurie fanilor si au pus de un warm-up-party de zile mari care va avea loc pe data de 27 aprilie 2014, in Club Colectiv din Bucuresti, de pe strada Tabacarilor 7.

In cadrul petrecerii, se vor difuza videoclipurile cele mai faimoase ale trupei suedeze, se vor asculta piesele de pe noul album, dar si melodiile consacrate de pe lansarile mai vechi si se va chefui in stil viking!

Formatiile Neutron si God – the Barbarian Horde se vor ocupa sa intretina publicul cu doua concerte exceptionale, asigurandu-se sa deschida apetitul fanilor Amon Amarth pentru brandul dur de metal profesat de nordici.

God – the Barbarian Horde va inaugura astfel primul segment al turneului din acest an prin concertul din Club Colectiv, de pe 27 aprilie 2014.

Intrarea la eveniment este libera! Sunt asteptati cat mai multi fani Amon Amarth, Neutron si God – the Barbarian Horde in Club Colectiv din Bucuresti, de pe strada Tabacarilor 7.

Informatii despre concertul AMON AMARTH aici!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*