Afla unde canta Aura in perioada ce urmeaza

362 vizualizări

AURA cel mai de succes proiect rock cu voce feminină din România, dă startul promovării albumului The Rock Chick!

AURA va cânta la release party-ul MANOWAR programat pe 7 mai în Silver Church, În data de 10 mai AURA va fi în Suceava la Oscar Wilde Pub, urmând ca trupa să se întoarcă în Bucureşti pe 22 mai la Music Club.
 
Pe 23 mai îi găsim în Cîmpulung Muscel la Pub Rock, pe 29 mai în Braşov la Club Subsol iar pe 30 mai AURA revine în Bucureşti pentru un concert cu totul deosebit despre care vor fi oferite în curând informaţii suplimentare.

„Ne era foarte dor să urcăm pe scenă, să ne cantăm melodiile şi să vedem bucurie în ochii publicului” a spus Mihai Dănciulescu, chitaristul AURA.

Iar Aura, carismatica solistă supranumită şi Albă Ca Zăpada scenei rock din ţara noastră a completat: „ Mă întorc cu drag pe scenă, am muncit mult şi tot ce îmi doresc este să ne distrăm, să cântăm şi să ne bucurăm împreună de albumul The Rock Chick lansat pe 20 martie. ”

CD-ul  se găseşte în magazinele de specialitate, pe site-ul oficial al trupei AURA: www.auramusic.com

Prima piesă care a beneficiat de un videoclip este „Şerif stelar”. Clipul a fost filmat toamna trecută, şi a beneficiat de o producţie impresionantă ce a necesitat aparate de filmat şi drone zburătoare de ultimă generaţie.  

În prezent AURA înseamnă:
Aura Dănciulescu – voce
Mihai Dănciulescu – chitară
Cristian Ion-Tibi – bass
Răzvan Stăicuţ – tobe

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*