Necrovile, Marchosias si Großgrinden concerteaza in Abyss, Oradea

Pe data de 17 Mai in club Abyss, Necrovile sustine primul concert in Oradea la 13 ani dupa infiintare. Alaturi de veteranii brutal death metal-ului, publicul are ocazia sa se intalneasca si cu Großgrinden din Oradea, iar Marchosias din Cluj Napoca revin cu statutul de invitati speciali intr-o formula inedita. Evenimentul incepe de la ora 21:00. Sustinere trupe: 12 Lei.

Necrovile este una dintre trupele romanesti care nu mai are nevoie de nicio prezentare: infiintata in 2001, trupa si-a asigurat statutul prin multiple release-uri de calitate promovate de case de discuri din afara tarii si o multime de concerte locale si internationale. Ultimul material ,lansat in 2013, poarta numele “Engorging the Devourmental Void” si poate fi descris ca un amestec de sound brutal cu riff-uri puternice si memorabile, blast-beat-uri asezonate cu doua voci guturale. Vizita in Oradea a celor de la Necrovile este un eveniment ce nu poate fi ratat de fanii metalului extrem.

Marchosias este una dintre cele mai importante aparitii noi ale underground-ului din Cluj, infiintata in 2010. Cu o muzica care se poate incadra in stilul black metal experimental, trupa a lansat primul material in 2012, un EP intitulat “Above the Throne of God” urmat de o serie de concerte in tara si in afara granitelor, inclusiv in 2013, aceste aparitii reusind sa le aduca deja un public loial. Dupa o schimbare drastica de componenta, trupa isi continua fara probleme seria de concerte anuntate pe 2014 intr-o formula inedita pe care aveti ocazia sa o vedeti pe scena din Abyss.

Großgrinden este o trupa tanara dedicata sunetelor goregrind. Infiintati in 2013, oradenii au avut parte de cateva concerte care dovedesc ca sunt un grup ce merita urmarit si promite mult.

Concertul este organizat de Cavalleria Extreme Division, mai exact celula transilvaneana condusa de Csaki Romeo.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*