Pyogenesis – două concerte în România

Pyogenesis 2020
Pyogenesis 2020

Trupa germană Pyogenesis revine în România, după apariția de pe scena Arenelor Romane din primavară, alături de Dark Tranquility și Ensiferum.
Pyogenesis va concerta în România, după cum urmează:
Marti, 29.11.2022 Cluj-Napoca @ Flying Circus.
Miercuri, 30.11.2022 Bucuresti @ Quantic.

În deschiderea concertului de la Cluj va evolua Katara (melodic death metal din Arad, ultimii câștigători ai Wacken Metal Battle România), în timp ce trupele bucureștene Ohhimark (prog alternative rock) și Taiga Dream (post metal alternativ instrumental, o nouă trupă în peisajul undergroundului capitalei, la debut) vor concerta în cadrul concertului din capitală.

Considerată a fi printre inventatorii gothic metalului la începutul anilor ‘90, trupa Pyogenesis a jonglat întotdeauna cu diverse stiluri muzicale, trecând pe rand sau simultan prin alternative metal, steam punk sau gothic rock. După ce în anii ‘90 trupa a semnat cu celebrul label Nuclear Blast, a concertat pe scenele marilor festivaluri și a lansat o serie de albume extrem de apreciate și în România,

Pyogenesis a revenit pe scena în 2014, cu un comeback show chiar la București, în cadrul festivalului November to Dismember, pentru a se întoarce apoi în țara noastra în 2018, concertând în București, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași. Cu o nouă trilogie steam punk lansată între 2015 și 2020, alături de mai multe videoclipuri foarte vizionate în online și după show-ul incendiar de la Arenele Romane din
primăvară, Pyo revine pentru a patra oară la sfârșitul acestei luni la București.

Cel mai recent album de studio al trupei Pyogenesis este  A Silent Soul Screams Loud și a fost lansat în 2020, prin AFM Records. Una dintre cele mai cunoscute piese de pe acest album este The Capital, videoclipul acesteia fiind lansat tot în 2020, prin același label.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*