Pyogenesis Live… concertul extraordinar din Quantic Club

Pyogenesis tour poster 2022

În ultima seară a lui noiembrie, clubul Quantic din București a găzduit concertul nemților de la Pyogenesis. Concertul a fost organizat de Axa Valaha Productions.

Seara a fost deschisă de o trupă românească debutantă, Taiga Dream, din București. Taiga Dream practică un stil aparte, un post metal alternativ instrumental, care sună neașteptat de bine și de matur pentru o trupă atât de tânără. Au urmat pe scena bucureștenii de la Ohhimark, cu al lor prog alternative rock. Publicul i-a primit cu căldură și entuziasm, fredonând alături de ei refrenul pieselor îndrăgite. 

Pyogenesis live Quantic Club 30 noiembrie 2022 Photo Credits: Stefan Lupașcu
Pyogenesis live Quantic Club 30 noiembrie 2022
Photo Credits: Stefan Lupașcu

Pyogenesis și-a făcut apariția pe scena la ora 22, deschizând concertul cu Every Man For Himself And God Against All, de pe albumul A Kingdom to Disappear (2017). Au urmat încă 14 piese, alcătuind un line-up variat, din care nu puteau lipsi hit-urile Flesh and Hair, Blaze My Northern Flame, Fade Away, This Won’t Last Forever, Will I Ever Feel The Same, The Capital, sau Modern Prometheus (piesa originală îl are ca invitat pe Chris „The Lord” Harms de la Lord Of The Lost). Publicul i-a rechemat pe scenă, Pyogenesis răsplătindu-le ovațiile cu alte trei hit-uri: It’s On Me, I Have Seen My Soul, Don’t You Say Maybe

Un setlist variat, cu piesele selectate de pe șapte din cele nouă albume ale trupei germane, punând în valoare atât vocea extraordinară a lui Flo V Schwarz, cât și forța și versatilitatea toboșarului Jan Räthje, riff-urile sălbatice ale lui Federico Marengo, dar și bass-ul lui Malte Brauer. Dinamism, forță și sensibilitate, toate acestea au creat o combinație năucitoare iar interacțiunea cu publicul a fost extraordinară. Mai mult decât atât, la final, Flo a chemat toți copiii pe scenă și a cântat împreună cu ei Don’t you say maybe, minute în șir. Parcă nimeni, nici publicul, nici trupa n-ar fi vrut să se termine acea seară senzațională. 

Pyogenesis setlist:
Every Man For Himself And God Against All
Steam Paves Its Way
Through The Flames
Mother Bohemia
Flesh And Hair
Blue Smiley’s Plan
Blaze My Northern Flame
Fade Away
This Won’t Last Forever
Love Nation Sugarhead
Will I Ever Feel The Same
The Capital
Twinaleblood
Modern Prometheus
Undead

Encore:
It’s On Me
I Have Seen My Soul
Don’t You Say Maybe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*