The Offspring începe înregistrarea noului album, în ianuarie

The Offspring 2022
The Offspring 2022

Solistul Bryan „Dexter” Holland a confirmat pentru Times ColonistThe Offspring intenționează să intre în studio în ianuarie împreună cu producătorul Bob Rock, pentru a începe înregistrarea unui nou album, care urmează să fie lansat anul viitor. Va fi continuarea materialului  Let The Bad Times Roll din 2021, care a fost un succes global uriaș. Acest albumul a ajuns pe locul 3 în topul din Marea Britanie și pe locul 1 în topul Alternative Albums din S.U.A.

„Într-un mod amuzant, cred că pauza (pandemică) ne-a însuflețit cu adevărat”, a declarat Holland pentru Times Colonist. „Ne-a dat timp să terminăm ultimul disc și a strâns trupa foarte bine. Am decis să continuăm, așa că atunci când suntem între turnee, lucrăm la material nou.”

Holland a continuat spunând că el și colegii săi de trupă plănuiesc să continue cât de mult pot. „Natura afacerii muzicale este că nu știi niciodată când ți-a expirat timpul”, a explicat el. „Suntem foarte norocoși să fim încă aici. Dar, așa cum a spus odată Jim Morrison, „Viitorul este incert și sfârșitul este întotdeauna aproape”. Se pare că putem face asta încă câțiva ani – oamenii încă vin la spectacole și încă suntem ascultați la radio. Așa că deocamdată pare în regulă. Dar dincolo de asta, cine știe?”

Într-un interviu anterior cu Dallas Observer, Dexter a declarat despre decizia de a lansa un album în timpul pandemiei. „Pare un lucru ciudat să lansezi un disc chiar în mijlocul unei pandemii, când nu poți să faci un turneu. A trecut mult timp de când nu am făcut un disc și nu am vrut să mai așteptăm. Ne-am gândit: „Asta facem noi ca trupă, așa că haideți să-l scoatem oricum”. Nu trebuia să dureze atât de mult. Dar turneele și ce se mai întâmplă . Intrăm în studio când putem. Piesele trebuie să vină când vin, așa că a durat puțin mai mult. M-am întors la școală pentru o vreme, au fost o grămadă de lucruri. Așa că nu ne-am propus să dureze atât de mult. În momentul în care s-a terminat înregistrarea ne-am gândit: „Păi, ce naiba. Hai să-l scoatem”.

Considerată frecvent ca una dintre cele mai bune trupe rock din toate timpurile, The Offspring și-a câștigat  reputația pentru sunetul inconfundabil și comentariile sociale. Trupa multi-platină a obținut primul succes mondial în anii 1990 odată cu lansarea albumului Smash, care s-a vândut în peste 11 milioane de copii. După Smash, au continuat să lanseze hit după hit, popularizând rock-ul la nivel mainstream.

De-a lungul carierei The Offspring au vândut peste 40 de milioane de albume.Au făcut turnee și au construit o bază de fani la nivel mondial. Let The Bad Times Roll a marcat al zecelea album de studio al trupei și al treilea album produs de legendarul Rock. Fideli ireverenței din miezul muzicii lor, trupa și Holland au aruncat o privire asupra momentelor culturale de astăzi și nu s-au sfiit să creeze material de actualitate în acest album.

„Acest album este probabil cel mai cathartic lucru pe care l-am făcut”, a spus anterior Holland. „Mesajele ar putea fi întunecate, dar la final, ceea ce a mai rămas este că  importantă este comunicarea. Lucrul prin sentimente este important și, mai ales, speranța este importantă”.

Formată inițial sub numele de Maniac Subsidal, trupa The Offspring este formată din Holland, chitaristul Kevin „Noodles” Wasserman și basistul Todd Morse.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*