Motörhead distribuie piesa nelansată anterior Bullet In Your Brain

Motorhead 2015 promo
Motorhead 2015 promo

Motörhead a lansat cel de-al 23-lea (și ultimul) album de studio, Bad Magic, în 2015. Urmând a fi lansat pe 24 februarie 2023, Bad Magic: Seriously Bad Magic reprezintă o reîmprospătare, adăugând două piese nelansate anterior din acele sesiuni furioase, Bullet In Your Brain și Greedy Bastards, precum și o performanță live zguduitoare de la Festivalul Mt Fuji din Japonia, din 2015. Fanii vor primi și War, Love, Death And Injustice, un interviu audio cu Lemmy realizat de Robert Kiewik în timpul turneului. 

Motörhead lansează un nou videoclip pentru Bullet In Your Brain, cu imagini exclusive, nemaivăzute până acum, cu Motörhead în studio pentru sesiunile Bad Magic. Condus de bass-ul lui Lemmy, cu riffurile lui Phil Campbell și dinamica lui Mikkey Dee, atât piesa, cât și filmările sunt un răsfăț extraordinar pentru fanii care au tânjit noile materiale Motörhead.

La momentul lansării sale în 2015, Bad Magic a venit ca o lovitură masivă pentru oricine credea că Motörhead va pierde din brutalitate.. Structuri zdrobitoare, precum Thunder & Lightning și Teach Them How To Bleed au demonstrat că albumul este cel mai dur, mai și mai intransigent material al lor. O mare parte se datorează producătorului Cameron Webb. El a făcut trupa să înregistreze la NRG North Hollywood, Maple Studios și Grandmaster din California pentru prima dată în era Kilmister/Campbell/Dee.  Energia punk, agresivitatea, atitudinea și compoziția excelentă  toate acestea au fost cultivate în acel mediu de lucru. Phil Campbell  vine cu cele mai bune solo-uri, în timp ce toba lui Mikkey Dee a găsit o nouă rezonanță tribală.

Una dintre piesele bonus de pe Bad Magic: Seriously Bad Magic este versiunea Motörhead a clasicului Heroes al lui David Bowie. Inițial această piesă fusese programată pentru a fi inclusă pe ultima lansare.  A fost însă retrasă în ultimul moment. Fiind un cover pentru care Lemmy a avut o mare afecțiune, includerea sa aici este atât potrivită, cât și justă.

Bad Magic: Seriously Bad Magic va fi lansat pe vinil dublu de 12 inchi, CD digipak cu disc bonus, cutie în ediție limitată, descărcare digitală și streaming. Box setul în cutie, în ediție limitată, va conține CD-ul digipak cu disc bonus, vinil dublu de 12 inchi, interviu audio exclusiv Lemmy War, Love, Death And Injustice pe vinil de 12 inchi și ediția exclusivă Motörhead Murder One ouija și planșetă.

Bad Magic: Seriously Bad Magic track listing:

01. Victory Or Die
02. Thunder & Lightning
03. Fire Storm Hotel
04. Shoot Out All Of Your Lights
05. The Devil
06. Electricity
07. Evil Eye
08. Teach Them How To Bleed
09. Till The End
10. Tell Me Who To Kill
11. Choking On Your Screams
12. When The Sky Comes Looking For You
13. Sympathy For The Devil
14. Heroes
15. Bullet In Your Brain
16. Greedy Bastards

Live at Mt Fuji Rock Festival 2015 – Sayonara Folks! track listing:

01. We Are Motörhead
02. Damage Case
03. Stay Clean
04. Metropolis
05. Over The Top
06. String Theory
07. The Chase Is Better Than The Catch
08. Rock It
09. Lost Woman Blues
10. Doctor Rock
11. Just ‘Cos You Got The Power
12. Going To Brazil
13. Ace Of Spades
14. Overkill


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*