Rob Zombie a terminat filmul „Three From Hell”

309 vizualizări

Anul 2019 și Rob Zombie se întâlnesc destul de frumos. Nu numai că există un nou material discografic la orizont, dar mult așteptatul film al lui Zombie, „3 From Hell„, este acum finalizat și se așteaptă să apară anul acesta.

Rob Zombie a confirmat că filmul este gata prin intermediul unei postări pe Instagram prin care sărbătorește finalizarea trilogiei sale de film. Postul prezintă trei imagini separate, iar Zombie explică că „a fost nevoie de ceva timp pentru a finaliza trilogia, dar am făcut-o. Începutul filmului este filmarea din „House of 1000 Corpses” din 2001, cea de-a doua filmare, „The Devil’s Rejects” din 2004 și, în final, filmarea „3 From Hell” în 2018. O călătorie a naibii de plăcută, ca să spun așa„. 

În prezent, nu există nicio dată de lansare pentru „3 From Hell„, însă Zombie a slăbit apetitul fanilor săi de filme horror prin prezentarea unui teaser trailer al acestui film în cadrul concertelor lui.

Stay tuned pentru a vedea ce urmează! Rob Zombie alături de trupa sa vor reveni pe drum, având concerte la câteva festivaluri din S.U.A. și un turneu european anul acesta, în primăvară și vară.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*