Rockerii accepta provocarea „Ice Bucket”

Membrii formatiei FOO FIGHTERS s-au implicat in campania „Ice Bucket Challenge”, care urmareste sa stranga fonduri pentru suferinzii de SLA (scleroza laterala amiotrofica), o boala autoimuna rara care duce la paralizie completa.

Deoarece aceasta afectiune nu este foarte studiata iar comunitatea medicala nu investeste suficienti bani in cercetari, „ALSA Org” a pornit o campanie solida, chiar daca ilara, de informare a oamenilor cu privire la boala si de strangere de fonduri.

Cel care doreste sa ia parte la initiativa, trebuie sa-si toarne in cap o galeata cu apa cu gheata, apoi sa doneze bani organizatiei www.alsa.org. Cel care se uda astfel, mai face trei nominalizari la „Provocarea Galeata cu Gheata„, iar cei numiti trebuie sa accepte.

Printre cei care au acceptat provocarea se numara actori celebri, sportivi, artisti plastici, cantareti si asa mai departe.  

Dave Grohl (tobe) de la Foo Fighters nu a stat cu bratele incrucisate si a creat un videoclip de-a dreptul cinematografic, in care evoca filmul „Carrie”, realizat dupa romanul omonim al lui Stephen King.

Printre rockerii care au acceptat provocarea se numara si Eddie Vedder, Mike McCready, Motley Crue, Bon Jovi si multi altii! Vezi mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*