Trupa In Flames își prezintă noul toboșar (video)

538 vizualizări

Metaliștii suedezi de la IN FLAMES (foto) au anunțat venirea în trupă a unui nou membru, și anume Joe Rickard, care îl va înlocui pe Daniel Svensson, după ce acesta s-a retras din trupă pentru a petrece mai mult timp cu familia sa.

Membrii trupei au declarat: „După cum știți, toboșarul nostru de foarte mult timp, prietenul și fratele nostru Daniel Svensson a părăsit trupa In Flames pentru a-și urma celelalte visuri. El este încă alături de noi cu spiritul atunci când ne creăm muzica, dar și în viața noastră, și este cineva pe care îl vom prețui pentru totdeauna. Suntem cu adevărat recunoscători pentru cei aproape 20 de ani de devotament pentru trupa In Flames.”

De asemenea, cel de-al 12-lea album de studio al trupei va fi și primul înregistrat fără Daniel, aceștia spunând că în timp ce pregăteau piesele pentru viitorul album în urmă cu câteva luni Los Angeles alături de legendarul producător Howard Benson, Joe a devenit nu doar un muzician apreciat, ci și un prieten bun de-al lor. Iar asta i-a convins să îl cheme alături de ei în trupă.

Albumul „Battles” va fi lansat pe 11 noiembrie via Nuclear Blast.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*