Urmareste cel mai nou videoclip semnat de Lindemann

In acest moment, ar trebui sa fie clar faptul ca orice videoclip lansat de orice trupa in care Till Lindeman canta nu este bun pentru munca. Chiar daca lucrati de acasa, ar fi bine sa lasati deoparte videoclipul pentru piesa „Fish On” pana cand va asigurati ca ati finalizat toate sarcinile. Daca sunteti liberi, nu ezitati sa apasati butonul play si pregatiti-va sa fiti putin confuzi.

Piesa duo-ului format din Till Lindemann (Rammstein) si Peter Tagtgren (Hypocrisy) este despre mersul la peste… sau ceva de genul. Clipul este plin de teme sugestive cum ar fi aruncatul plaselor de peste peste o hoarda de femei care alearga prin salbaticie. Lindemann si Tagtgren sunt imbracati intr-un soi de piele gasita doar in odaile de pe cele mai intunecate carari si sunt calare pe niste cai la fel de fiorosi ca ei. Femeile mai sunt atacate de un fel de balauri acoperiti cu par care aduc foarte mult cu o serie de mopuri ce devin in cele din urma gardieni dupa ce acestea sunt capturate de duo si fortate sa pedaleze niste biciclete pentru alimentarea incaperii in care trupa canta.
Dupa scurt timp, una dintre femei apuca un cutit uitat pe pamant si ucide una dintre creaturile mop. Acestea incep sa se manjeasca de sange si evadeaza, lasand incaperea fara energie, cu un Lindemann intrebandu-se de ce naiba nu mai este curent.
In ceea ce priveste versurile, acestea sunt pline cu aluzii sexuale in timp ce solistul navigheaza prin limbajul englezesc, unul destul de greoi pentru o persoana crescuta in partea estica a Germaniei unde toata lumea era obligata sa invete rusa.
„Fish On” face parte din albumul de debut al lui Lindemann denumit „Skills in Pills” ce a fost lansat pe 22 iunie prin intermediul Warner Bros.O recenzie a albumului poate fi citita AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*