Urmărește un video-interviu cu solista Within Temptation

Within Temptation
Within Temptation
52 vizualizări

Sharon Den Adel, vocalista formației WITHIN TEMPTATION, a stat de vorbă cu reporterii de la Rock Antenne (Germania) și le-a dat detalii despre cel mai recent single al trupei, „The Purge”.

Cântecul este al doilea dintr-o serie de mai multe creații pe care Within Temptation le lansează pe parcursul acestui an, independent de un album.

Demersul este un experiment pe care grupul și-a dorit de mai multă vreme să îl facă, pentru a le permite fanilor acces mai rapid la melodiile Within Temptation, fără perioada de așteptare pe care o implică lansarea convențională a unui disc.

The Purge este despre auto-reflecție. Aceasta este tema principală a piesei. Este despre alegerile existențiale pe care trebuie să le facem cu toții. Câteodată când iei aceste decizii majore – de exemplu, cum vrei să trăiești, cum vrei să abordezi lucrurile, unde te situezi din punct de vedere politic – ele se răsfrâng și asupra celor din jurul tău. Mergem pe un drum care le exclude pe toate celelalte, iar asta are impact asupra oamenilor dragi, fapt pe care trebuie să ți-l asumi”, le-a explicat Sharon celor de la Rock Antenne.

Interviul video poate fi urmărit integral mai jos.

Reamintim că Within Temptation ste unul dintre headlinerii festivalului Way Too Far Rock Festival, din Bistrița. Evenimentul este planificat pentru 27 – 29 august, 2021.

Pe scenă vor mai urca nume precum Gotthard, Evergrey, The Slot, Alternosfera, Infected Rain, Implant Pentru Refuz, Chaos Magic, Dirty Shirt, E-An-Na, Dash The Efforth, Hteththemeth și mulți alții.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate online via AmBilet.ro, la ACEST LINK.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*