Vara aduce cu ea un nou album Sabaton

Sabaton
Sabaton
484 vizualizări

După albumul lansat în 2016, „The Last Stand”, fanii Sabaton și-au luat panică de la denumirea „The Last Tour” crezând că e turneul de adio al trupei. Deși au fost asigurați că nu se întâmplă așa ceva, încă au existat dubii printre oameni, dubii care acum au dispărut complet.

„The Great War” e al nouălea material discografic Sabaton și va ieși la lumină  pe 19 iulie via Nuclear Blast Records, iar versurile sunt inspirate din povești despre Primul Război Mondial.

Un teaser al albumului puteți urmări mai jos:

Înregistrările au început în noiembrie 2018, pe 11 mai exact, la fix 100 de ani de la sfârșitul războiului, simțind că e ocazia perfectă de a avea un album întreg doar despre această perioadă, deși băieții au mai cântat despre Primul Război Mondial.

Pär Sundström, basistul trupei, spune: „Acest album e cel mai mare proiect la care ne-am înhămat până acum, sunt atâtea substraturi și atâtea povești pe care nu le-am spus niciodată. Așteptați-vă la multe surprize pentru că am încercat lucruri noi și ne-am întors la un concept pe care știm că-l iubiți.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*