Whitechapel a lansat noul single „Third Depth”

225 vizualizări

Ieri, 15 ianuarie, formația Whitechapel a lansat noul single de pe viitorul disc, „Third Depth„.

Pe 29 martie, Whitechapel va lansa cel de-al 7-a material discografic intitulat „The Valley„, prin intermediul Metal Blade Records.

Mixat de David Castillo, masterat de Ted Jensen și produs încă o dată de Mark Lewis (Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder), „The Valley” face referire la partea din Hardin Valley (la vest de Knoxville, Tennessee) unde a crescut vocalistul Phil Bozeman.

Phil scrie în versurile sale despre greutățile pe care le-a îndurat în copilărie în trecut și cred că am încercat să obținem o imagine mai bună cu privire la aspectul ăsta„, spune chitaristul Alex Wade, care alături de colegii săi, se află 100% în spatele a tot ce are vocalistul lor de spus. „Simt că muzica noastră este eliberarea lui Phil din trecutul lui, fiind capabil să-l scoată și să vorbească despre el. Sperăm că oricine îl aude și care ar fi trebuit să treacă prin experiențe similare, să găsească o eliberare în el„.

Oricine ascultă „The Valley” pentru prima dată, va recunoaște imediat lucrarea lui Whitechapel, însă, așa cum a fost cazul fiecărei versiuni, există și o evoluție în cântare. „Din punct de vedere sonor, totul este peste tot„, afirmă Bozeman. „Există agresiune, iar apoi ești lovit cu riff-uri de chitară amenințătoare și emoționale. Este rău, dar apoi transferurile sunt moi și deschise. Este un vârtej de emoții de-a lungul întregii vieți„.

Regăsiți tracklist-ul viitorul album mai jos:

1. When a Demon Defiles a Witch
2. Forgiveness Is Weakness
3. Brimstone
4. Hickory Creek
5. Black Bear
6. We Are One
7. The Other Side
8. Third Depth
9. Lovelace
10. Doom Woods


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*