Ghost: ascultă versiunea acustică pentru „Dance Macabre”

O știm și o iubim. Piesa „Dance Macabre” se găsește pe al patrulea album de studio Ghost, „Prequelle”, lansat în 2018, iar acum versiunea acustică a fost făcută publică de Studio Brussel, o stație radio din Belgia.

Formația întră în studio abia la începutul anului 2020, iar în 2021 putem da refresh continuu la pagini pentru a afla mai multe despre noul album.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că petrec în jur de 5, 6 luni în studio, asta fără ca becul roșu să fie aprins. În perioada asta sunt în atmosfera creativă,” spune vocalistul Tobias Forge într-un interviu cu Overdrive. „Încerc și să lucrez niște ore tradiționale, un program normal de muncă, pentru că am și familie. Vin la studio pe la 9, 10 dimineața, apoi lucrez, iau prânzul, lucrez, pe seară sting lumina și mă duc la familia mea.”

Forge spune și că alege să lanseze albumul mai târziu pentru că sunt alegeri electorale în SUA și preferă să lase oamenii să se concentreze pe asta. „Vreau doar să mă asigur că avem atenția oamenilor când lansăm ceva.”

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*