Luna Amară – „Viu” (videoclip nou)

Luna Amara
Luna Amara
534 vizualizări

Formația clujeană LUNA AMARĂ (foto) lucrează la lansarea unui nou material discografic, succesorul albumului „Aproape”. Nu au fost oferite până astăzi detalii oficiale despre acest material, însă trupa a publicat un nou videoclip pentru piesa „Viu”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Videoclipul a fost realizat de Anya Dimitrov și Vladimir Ivanov de la BlueCat Studio, după o idee originală Luna Amară. Piesa din videoclip a fost înregistrată și mixată de către Dan Georgescu, iar de mastering s-a ocupat Simon Francis.

Legat de orientarea noului album, acesta va fi cu siguranță unul electric, în stilul lui „Pietre în Alb”. Întrebat într-un interviu pentru publicația noastră online în 2017 legat de apariția în playlist a unor piese noi, solistul Mihnea Blidariu a declarat: „“Om” şi “Aleargă. Aşteaptă” vor fi parte a unui nou material Luna Amară, un material full electric; există şi alte piese în lucru şi, în funcție de cum merge treaba, vom lansa acest material cândva anul viitor. La cum se conturează, acest nou album va fi mai degrabă în linia lui “Pietre în Alb”, iar în ceea ce privește tematică ne vom întoarce la critica socială şi la descrierea lucrurilor mai puţin plăcute din societate. “Aleargă. Aşteaptă”, de exemplu, este o piesă despre refugiații de război şi cum e să fugi de moarte doar pentru a te lovi de intoleranță, ură şi ignoranță”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*