Luna Amară – „Nu știu, nu iau, nu sunt” (videoclip nou)

Luna Amara
Luna Amara
1.376 vizualizări

Formația clujeană LUNA AMARĂ (foto) lucrează la lansarea unui nou material discografic, succesorul albumului „Aproape”. Nu au fost oferite până astăzi detalii oficiale despre acest material, însă trupa a publicat mai multe vești în ultimul timp legate de producția acestuia, dar și despre câteva evenimente care vor sugera orientarea sa stilistică.

Luna Amară a lansat în data de 13 octombrie prin intermediul unui concert în Quantic din București prima piesă extrasă de pe viitorul material discografic, intitulată „Nu știu, nu iau, nu sunt”, în forma unui videoclip realizat cu sprijinul Teatrului Național din Cluj-Napoca. Videoclipul este realizat de Anya Dimitrov – cu care Luna Amara a mai lucrat pentru videoclipul piesei „Aproape” – și beneficiază de aportul unuia dintre cei mai expresivi și talentați actori români, Ionuț Caras.

Noul album va fi cu siguranță unul electric, în stilul lui „Pietre în Alb”. Întrebat într-un interviu pentru publicația noastră online legat de apariția în playlist a unor piese noi, solistul Mihnea Blidariu a declarat: „“Om” şi “Aleargă. Aşteaptă” vor fi parte a unui nou material Luna Amară, un material full electric; există şi alte piese în lucru şi, în funcție de cum merge treaba, vom lansa acest material cândva anul viitor. La cum se conturează, acest nou album va fi mai degrabă în linia lui “Pietre în Alb”, iar în ceea ce privește tematică ne vom întoarce la critica socială şi la descrierea lucrurilor mai puţin plăcute din societate. “Aleargă. Aşteaptă”, de exemplu, este o piesă despre refugiații de război şi cum e să fugi de moarte doar pentru a te lovi de intoleranță, ură şi ignoranță”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*