Altar a lansat un nou videoclip pentru piesa „Să vină un Înger”

1.446 vizualizări

Formația clujeană ALTAR (foto) a lansat un nou videoclip pentru piesa „Să vină un Înger”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Este vorba de „o piesă rafinată, care îmbină sonorităţile rock cu un text special, care îi poartă pe ascultători dinspre suferinţă spre speranţa”, potrivit oficialilor formaţiei. ”Să vină un Înger” este o piesă atipică pentru Altar, trupa de la Cluj care, la capătul a două decenii şi jumătate de activitate, “experimentează o nouă etapă, în care exuberanţa rockerilor clujeni se împleteşte cu o maturitate artistică deplină, iar aceşti factori permit trupei să ofere publicului o muzică elaborată, cu un mesaj puternic”, se mai arată în comunicatul de presă remis de formație.

 vină un Înger” este o nouă piesă marca Altar, cu o mare încărcătură emoţionalăevidenţiată prin realizarea unui videoclip artistic. Alla Pop şi Adi Popa (Kid A)finalişti ai concursului Românii au talent” de la Pro TV, s-au alăturat formaţiei pentru a da viaţă acestui videoclip special pe care Altar îl dedică memoriei victimelor tragediei din clubul Colectiv. Filmările s-au desfăşurat cu sprijinul Companiei Remarul 16 Februarie Cluj, videoclipul fiind realizat de Filip Gheorghe (Maximage).

„Piesa este expresia unei trăiri sufleteşti, dedicată tuturor celor care se află într-o cumpăna a vieţii , în special victimelor recentelor tragedii petrecute la Bucureşti şi Paris. Mesajul principal este acela că, chiar dacă trecem cu toţii uneori prin momente de încercare, nu trebuie să ne pierdem speranţa niciodată”, a declarat basistul Teo Peter jr.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*