Manowar distribuie videoclipul pentru Immortal

Eric Adams- Manowar 2019 live

Manowar a lansat videoclipul oficial, cu versuri, pentru piesa Immortal. Piesa este preluată de pe cel mai recent EP digital al trupei, The Revenge Of Odysseus (Highlights). EP-ul a apărut în iunie, prin Magic Circle Entertainment.

Conceput ca un „mulțumesc” pentru sprijinul ferm și pasionat al fanilor greci, The Revenge Of Odysseus este interpretarea poveștii clasice a lui Homer, despre marele erou Ulise și căutarea lui lungă și periculoasă pentru a se întoarce la soția și fiul său și a-și protejeze casa și familia.

Una dintre piesele centrale, Immortal este un imn mid-tempo puternic, inspirat de evadarea lui Ulise din insula Ogygia. Cu toate acestea, este și un imn către eroul din noi toți. Un memento pentru a rămâne puternici în fața adversității. O chemare spre a continua, obiectivul avut în vedere. Un testament, că cei care perseverează vor fi răsplătiți.

Pentru acest proiect, Manowar a făcut eforturi mari. Basistul/liderul Joey DeMaio a călătorit la Atena pentru a înregistra o narațiune cu echipa (tată-și-fiu) Kostas și Konstantinos Kazakos. Kostas, actor și scriitor de teatru, și fiul său Kostantinos, un actor talentat, au povestit un dialog emoționant între Ulise și fiul său Telemachus. Și pentru a onora materialul sursă istoric, au făcut-o în greacă veche, tradusă din engleză de Sakis Tolis de la Rotting Christ.

„A fost o plăcere și un privilegiu să lucrez cu Kostas și Konstantinos, Sakis și toți ceilalți care au fost implicați în această narațiune”, a spus DeMaio. „Îl numesc pe Kostas Grecul Orson Welles, nu numai pentru că acești doi giganți împărtășesc multe talente și voci remarcabile, ci și pentru că sunt la fel de pasionați să livreze o narațiune perfectă, fiind umili și amabili în același timp! Abia așteptăm să împărtășim totul cu fanii noștri.”

Manowar- Highlights FromThe Revenge Of Odysseus
Manowar- Highlights FromThe Revenge Of Odysseus

The Revenge Of Odysseus (Highlights) track listing:

  1. Athena’s Theme (00:57)
  2. Telemachus – Part I (cu Konstantinos Kazakos și Sakis Tolis) (greacă veche) (02:42)
  3. Where Eagles Fly (cu Chiara Tricarico) (03:27)
  4. Odysseus and Calypso – The Island of Ogygia (cu Kostas Kazakos) (greacă veche) (00:45)
  5. Immortal


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*