Immortal vor lansa al 10-lea album

Immortal
Immortal

Immortal și-a încheiat munca la noul album de studio!

Noul disc, War Against All, va fi lansat prin Nuclear Blast. Acesta este al 10-lea album de studio al trupei și va conține 8 piese noi în stilul clasic Immortal.

Fondatorul trupei, Demonaz, declară:

Immortal continuă stilul care a fost stabilit și definit în primele noastre discuri. Este un metal rapid, furios, epic… puternicul Blashyrkh – singurul și unicul mod!”

Demonaz oferă mai multe informații despre procesul de realizare a materialului War Against All: „Chiar dacă munca de studio este necesară pentru a obține o înregistrare finală, procesul de scriere este, evident, preferatul meu. Încă scriu acasă toate riff-urile și versurile cu același vibe vechi. Primele zile ale black metalului mă inspiră cel mai mult. Nopți reci în pădure, pe munți sub luna de iarnă. Acesta este ceea ce menține spiritul viu și fundamentul muzicii noastre”

Albumul a fost produs în Bergen, Norvegia, la Earshot & Conclave Studios.

„Este de fapt același studio în care am înregistrat chitara și vocea pentru Northern Chaos Gods. De asemenea, au făcut o treabă grozavă cu noul album și a fost o plăcere să mă întorc și să lucrez acolo din nou. Sunt deosebit de mulțumit de rezultatul obținut prin realizarea acestui album.

Are acel sunet rece de chitară, dar și o producție puternică.

Immortal nu a făcut niciodată compromisuri cu privire la viziunea originală, care îi duce pe fani într-o călătorie prin Blashyrkh prin muzica noastră, cea mai sumbră și întunecată, cu fiecare lansare nouă. Aceste cântece nu fac excepție de la asta. Sunt mândru de rezultatul final, are o expresie distinctă și abia aștept să-l las pe fani să asculte!”

Coperta albumului a fost realizată de artistul suedez Mattias Frisk.

Immortal- War Against All
Immortal-War Against All

Tracklisting:

  1. War Against All
  2. Thunders Of Darkness
  3. Wargod
  4. No sun
  5. Return To Cold
  6. Norlandihr
  7. Immortal 
  8. Blashyrkh My Throne

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*