Orden Ogan lansează videoclipul pentru noua melodie December!

Orden Ogan
Orden Ogan

Orden Ogan au distribuit un videoclip pentru noul single și piesa care deschide noul tribut album, intitulat Final Days: Orden Ogan and Friends, lansat sub marca AFM Records, pe 21 octombrie 2022. Materialul este un tribut al albumului anterior al trupei, Final Days, apărut în 2021.

Maeștrii power metalului, Orden  Ogan au colaborat cu oaspeți de înaltă clasă precum, printre alții, Stu Block (Iced Earth, Annihilator), Peavy Wagner ( Rage), Andy B. Franck (Brainstorm), Chris Boltendahl (Grave Digger), Elina Siirala (Leaves’ Eyes), Leif Jensen, Ross Thompson (Van Canto), Dennis Diehl (Any Given Day), (Ross The Boss) sau Frank Beck (Gamma Ray).

Noul single, December, nu este doar o nouă piesă Orden Ogan, ci este interpretat în exclusivitate de creierul trupei, Sebastian „Seeb” Levermann.

Seeb comentează: Final Days este un album despre diverse scenarii în care lumea s-ar putea sfârși. Decembrie este o piesă despre un virus ucigaș, modificat genetic, care a fost cumva eliberat și ucide (aproape) fiecare ființă umană de pe planeta Pământ, în timp ce toate civilizațiile și societățile intră în colaps.

Piesa a fost scrisă în 2019, cu mult înainte de începerea pandemiei Corona. Am decis să nu punem această piesă pe album din respect pentru victimele pandemiei. Acum lumea arată diferit față de 2020. Am simțit că era timpul să lansăm în sfârșit piesa.”

Final Days: Orden Ogan and Friends combină finețea cu riff-uri uriașe, aranjamentele inteligente cu melodii grozave și, chiar și după multiple ascultari, încă se poate descoperi ceva nou, mai ales datorită producției sale grandioase și a incredibililor artiști invitați.  Acesta este trupa Orden Ogan, așa cum nu i-am mai auzit până acum!

Final Days- Orden Ogan And Friends
Final Days- Orden Ogan And Friends

Tracklisting:
01. December
02. Heart Of The Android ft. Peavy Wagner (Rage)
03. In The Dawn Of The Al ft. Ross Thompson (Van Canto) & Frank Beck (Gamma Ray)
04. Inferno ft. Nils Molin (Dynazty, Amaranthe)
05. Let The Fire Rain ft. Stu Block (Iced Earth, Annihilator)
06. Interstellar ft. Andy B. Franck (Brainstorm)
07. Alone In The Dark ft. Chris Boltendahl (Grave Digger) & Marta Gabriel (Crystal Viper)
08. Black Hole ft. Leif Jensen (Dew Scented)
09. Absolution For Our Final Days ft. Elina Siirala (Leaves’ Eyes)
10. Hollow ft. Marc Lopes (Ross the Boss)
11. It Is Over ft. Dennis Diehl (Any Given Day)
12. Fields Of Sorrow (Orchestral Version)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*