Formatia Antract trece prin momente dificile. Solistul Paul Radu a parasit grupul

Formatia ANTRACT trece prin niste momente dificile, a caror cauza nu a fost dezvaluita de niciunul dintre componentii grupului.

Potrivit mesajelor de pe pagina oficiala de Facebook a trupei, Paul, solistul grupului, ar fi parasit Antract pe data de 11 octombrie 2014.

Postarea originala de la acea data poate fi citita AICI si mai jos:

„Salut,

Am venit sa-mi cer scuze tururor celor care au fost aseara la concertul nostru din Rm. Valcea. Fiecare din noi poarta in adancul sau un monstru latent. Imi pare rau ca nu am fost acolo sa ma umplu de voi…sa va umplu de mine ca de fiecare data dar a trebuit sa plec, eu nu pot fi decat acolo unde e inima mea. Am lasat pe scena alaturi de prieteni pe care-i iubesc o carcasa bizara animata de un demon vulgar care a facut un spectacol grotesc…dar trebuie sa recunoasteti ca nu vedeti prea des asa ceva!..
Nu regret. De-a lungul vietii mele , demonul si-a mai aratat fata hidoasa dar nu am reusit niciodata sa-l inving. Acum sunt cel mai puternic decat am fost vreodata si ma bucur ca aceasta conjuctura l-a scos afara ca sa-l pot ucide odata pentru totdeauna.

Ma bucur ca despartirea mea de ANTRACT nu lasa in urma resentimente ci doar sentimente. Va tin la curent!

Sunt eu, Paul. Va iubesc!”

Ulterior, Paul a revenit si cu alte postari incurajatoare, spunandu-le fanilor ca va dezvalui curand motivatia din spatele mesajelor sale ingrijoratoare de pe Facebook, din care se deduce ca artistul trece prin niste momente nefaste.

Maximum Rock Magazin ii transmite lui Paul multa putere si spera ca lucrurile sa se rezolve in cel mai bun mod, pentru toate partile implicate!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*