DAVID GILMOUR va lansa un nou album

DAVID GILMOUR va lansa un nou album și va concerta în SUA după o pauză de 8 ani

David Gilmour (liderul Pink Floyd) și-a anunțat primele concerte live din ultimii opt ani, în Los Angeles (Hollywood Bowl) și în New York (Madison Square Garden).

„Luck And Strange” este primul album al lui Gilmour cu material nou din ultimii nouă ani și va fi lansat pe 6 septembrie de către Sony Music. Acesta vine după ultimul album lansat de Gilmour, „Rattle That Lock, care este AL DOILEA album SOLO al său care a ajuns No. 1 în topul Uk Albums.

Se așteaptă ca în turneu, Gilmour, pe lângă melodiile proprii să cânte multe melodii Pink Floyd, la fel ca și în cadrul ultimului său turneu unde cântece ca Money, Wish You Were Here, Us and Them, High Hopes, Shine on You Crazy Diamonds (part 1-4), Run Like Hell, Sorrow, Time și Confortably Numb nu au lipsit din setlist.

Albumul va conține opt piese noi, împreună cu un cover al melodiei „Between Two Points” al formației THE MONTGOLFIER BROTHERS și are lucrări de artă și fotografii ale renumitului artist Anton Corbijn.

Imaginea de copertă a albumului, fotografiată și proiectată de Anton Corbijn (același celebru director de creație al formațiilor Depeche Mode și U2 de peste trei decenii) este inspirată de versurile scrise de Charlie Gilmour pentru ultima melodie a albumului, „Scattered”.

Pentru fanii Pink Floyd, piesa titlu este un jam session înregistrat în 2007 cu regretatul keyboard-ist PINK FLOYD, Richard Wright (decedat in 2008).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*