Trupa Jukebox va concerta în cadrul evenimentului #Colectiv – Nouă ne pasă!

Încă o trupă se alătură demersului de ajutorare a victimelor din tragedia Colectiv!

Formația bucureșteană JUKEBOX se alătură evenimentului #Colectiv – Nouă ne pasă, care va avea loc în data de 30 octombrie 2016 la Arenele Romane din București. Aceasta va urca pe scenă alături de alte nume, precum VAMA, HOLOGRAF, NICU COVACI, ANTRACT, UP TO ELEVEN și 9.7 RICHTER.

30 octombrie… o zi în care toți vom fi cu gândul la tragedia Colectiv, la oamenii frumoși pe care i-am pierdut acolo și la ceilalți supraviețuitori care încă luptă pentru sănătate și viață.

Jukebox salută inițiativa Asociației Promusic Events și pe 30 octombrie 2016 se alătură evenimentului caritabil „#Colectiv-Nouă ne pasă!” Nu putem sta deoparte, nouă ne păsa și vrem să oferim tot ceea ce avem noi mai de prêt: muzică … Live! Mai mulți artiști facem gașcă mare și vom urcă pe scenă de la Arenele Romane în vederea susținerii unui concert caritabil ce are că scop strângerea de fonduri pentru rănitii care incă mai au nevoie de tratamente costisitoare. Nouă ne pasă! Nu uitați de Colectiv, vă așteptăm și pe voi în gașcă și mai mare! 30 octombrie 2016, Arenele Romane! #Colectiv #NouăNePasă #Jukebox #Live”, a declarat trupa.

afis-colectiv-noua-ne-pasa-jukebox

Banii strânși în urma evenimentului #Colectiv – Nouă ne pasă vor fi direcționați către victimele care încă mai au nevoie de tratamente costisitoare, prin intermediul Crucea Roșie.

Intrarea la eveniment se face pe bază de donație (60 lei sau 100 lei), în functie de posibilitățile fiecăruia. Biletele pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) și www.iabilet.ro. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar în limita disponibilității) si de la intrarea la concert, în ziua evenimentului.

Eveniment organizat de Asociația Promusic Events, alături de o parte din răniții din Colectiv.

Event: Colectiv – Nouă ne pasă! (eveniment caritabil)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*