The Rock (tribut AC/DC) vă așteaptă la evenimentul caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă! (video)

2.812 vizualizări

Trupa bucureșteană THE ROCK (tribut AC/DC) își arată sprijinul față de victimele din Colectiv și va cânta alături de alte trupe în cadrul evenimentului caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă!

Astfel, în data de 30 octombrie 2016, THE ROCK va urca pe scena Arenelor Romane, alături de HOLOGRAF, VAMA, NICU COVACI, ANTRACT, UP TO ELEVEN, 9.7 RICHTER și JUKEBOX, pentru a ne aminti cu toții de cei care, din nefericre, nu mai pot fi alături de noi, dar și pentru a le da o mână de ajutor celor care încă se luptă cu rănile incendiului.
Iată ce mesaj transmit Daniel Ignat și Adrian Popescu celor care vor să fie alături de victime:

Intrarea la eveniment se face pe bază de donație (60 lei sau 100 lei), în functie de posibilitățile fiecăruia. Biletele pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) și www.iabilet.ro. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar în limita disponibilității) si de la intrarea la concert, în ziua evenimentului.
Nu uitați că toți banii strânși vor fi direcționați către victimele care au nevoie în continuare de tratament, prin intermediul Crucea Roșie.

Eveniment organizat de Asociația Promusic Events, alături de o parte din răniții din Colectiv.

Event: Colectiv – Nouă ne pasă! (eveniment caritabil)

colectiv-noua-ne-pasa-the-rock


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*