Concert Antract în club Quantic din București

778 vizualizări

Comunicat de presă

Ai dansat pe „Cârciumăreasa”, ai fredonat „Eşti frumoasă…”, „Îndrăgostiții au aripi”, „Lucid”, sau „Inima Mea” , iar la urechile tale au ajuns cele mai cunoscute piese ale lor: dacă ți-a fost dor să asculți formația ANTRACT live, iată că trupa va susține un concert în data de 4 august 2018 pentru prima dată în Club Quantic (terasa) din București.

Acesta va fi ultimul concert din București susținut de formație până la lansarea oficiala a noului material discografic.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 25 lei Presales (primele 100 bilete)
  • 35 lei Normal Tickets

Cu o lungă activitate datând încă din 1984, Antract este o formație înființat de Bobiță Cătușanu în Râmnicu Vâlcea, ce a cunoscut succes în rândul ascultătorilor de muzică rock prin piese cunoscute precum „Ești frumoasă…”, care a devenit imediat piesă de rezistență a formației.

Pe lângă un număr mare de materiale discografice lansate, Antract a urcat pe scenă de-a lungul carierei sale alături de nume cunoscute internaționale precum Uriah Heep, Ian Gillan Band,  Jetro Tull, Saxon, Paradise Lost, Ronnie Jammes Dio, Monster Magnet și Metallica, Helloween.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*