Două categorii de bilete la concertul Scorpions din 12 iunie de la București sunt epuizate

Scorpions
Scorpions

Comunicat de presă

Două dintre cele patru categorii de bilete (Tribună – 350 lei și Golden Ring- 270 lei) la concertul Scorpions din 12 iunie, de la București, au fost epuizate, anunță organizatorul Events (www.events.ro).

La cererea publicului aceste două categorii se suplimentează cu înca 200 de locuri fiecare. Aceste bilete, precum și celelalte două categorii, 190 lei (Gazon A) și 150 lei (Gazon B), se pot cumpăra începând de pe 30 mai 2018.

Încă o dată, vântul schimbării se va auzi la București, pe 12 iunie, la Romexpo, în cadrul unui concert de colecție al legendarei trupe germane Scorpions, din cadrul Crazy World Tour. Un concert mult-așteptat, o experiență care se vede, se aude și se respiră va rămâne unul dintre acele momente în care rămâi fără cuvinte. Iar când trupa de pe scenă aduce același strigăt de libertate și același mesaj atât de actual ca acum aproape 30 de ani, cuvintele oricum nu își mai au sensul căci muzica vorbește și inspiră.

Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe de rock din lume, cu peste 50 de ani de carieră și peste 100 de milioane de albume vândute, a căror muzică sună la fel ca în prima zi și demonstrează cu fiecare concert că plăcerea lor a crea muzică și de a o interpreta   este aproape de necrezut. Cinci decenii de muzică vor putea fi auzite într-o singură seară, la spectacolul ce se anunță exploziv.

În deschiderea mega show-ul uneia dintre trupele care fac  parte din istoria rock-ului mondial, vor cânta Compact B cu invitatul special Leo Iorga și Salamandra.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*