Bateristul din Scorpions condamnat la inchisoare in Dubai

202 vizualizări
James Kottak, bateristul din SCORPIONS, isi va petrece urmatoare luna intr-o inchisoare din Dubai pentru ca a jignit religia islamica.

Americanul de 51 de ani se pare ca a consumat cinci pahare de vin in data de 3 aprilie 2014 in timpul cursei aeriene Moscova-Dubai. Acesta urma sa cante la Grand Prix-ul organizat in Emiratele Arabe.

Potrivit martorilor, dupa ce a intrat in holul de tranzit, Kottak „a inceput sa injure pe ‘musulmanii needucati’ dupa care a aratat degetul mijlociu la pasangeri”. Politia a declarat, de asemenea, ca si-a dat jos pantalonii si si-a aratat fundul la toata lumea prezenta.

Un ofiter a marturisit ca Kottak urla insistent ca il deranjeaza mirosul iar apoi a inceput sa injure Islam-ul. „Nu am vazut nimic, dar l-am auzit”, declara acesta. „Mi-am informat superiorul, care a venit si l-a escortat pe om„. Un alt pasanger a declarat: „Atunci cand el [Kottak] a vazut niste pasangeri afgani si pakistani, si-a acoperit nasul si spunea ca nu vrea in ruptul capului sa calatoreasca alaturi de ei.”

Kottak a negat acuzatiile: „Nu imi amintesc sa fi spus aceste cuvinte si nici sa imi ridic degetul mijlociu. Recunosc ca am baut alcool, dar refuz sa cred ca am facut alte actiuni injurioase”.

Pe langa faptul ca artistul va trebui sa petreaca o luna in inchisoare, acesta va trebui sa mai plateasca o amenda de 2000 de dinari (aproximativ 550 de dolari).

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*