A apărut noul album Snow Patrol, numit ”Wildness”

464 vizualizări

Au trecut șapte ani de când nu am mai auzit muzică nouă de la Snow Patrol. Dar 2018 este anul norocos pentru fanii trupei de pop-rock, pentru că ea tocmai a lansat albumul ”Wildness”, al șaptelea din carieră.

Înainte de data oficială la care urma să apară materialul în format integral, irlandezii au testat reacțiile ascultătorilor prin publicarea a patru piese, începând cu luna martie și până acum. Single-urile se numesc ”Don’t Give In”, ”Life on Earth”, „What If This Is All the Love You Ever Get?” și „Empress”.

Iar adevărul este că Snow Patrol au rămas Snow Patrol în cea mai mare parte. Adică au păstrat sunetul indie-pop ușor de distins, cuminte și visător, cu caracter de baladă, prin care membrii trupei și-au lăsat amprenta asupra pieței muzicale britanice și ulterior internaționale. Starea generală a pieselor de pe ”Wildness” este una veselă, iar melodiile te prind destul de repede (cel puțin în prima jumătate a materialului). Dacă sunteți în căutare de ceva care să vă ridice moralul, dar vreți să fie mai lent și mai relaxant în același timp, dați play acestui album și o să vă placă.

Track listing-ul și coperta:

1. Life On Earth
2. Don’t Give In
3. Heal Me
4. Empress
5. A Dark Switch
6. What If This Is All The Love You Ever Get?
7. A Youth Written In Fire
8. Soon
9. Wild Horses
10. Life And Death


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*