Ai o trupă rock și vrei să cânți într-un festival moto?

M.A.N. ROMANIA organizează în perioada 12-15 iulie 2018, în localitatea Lepșa, Motoraliul Anual Național. Această a șasea ediție vine și cu un concurs foarte interesant pentru trupele rock tinere, care doresc să își promoveze imaginea în cadrul unui festival de motoare..
Iată mai jos comunicatul organizatorilor:

“Astăzi avem o poveste de suflet pentru voi: acum 6 ani, la prima editie M.A.N. ROMANIA își făcea debutul, pentru prima oara pe scena unui festival moto, The ROCK . O trupă tribute to AC/DC necunoscută publicului atunci. Anii au trecut, noi am crezut în ei, invitându-i la 5 din cele 6 ediții M.A.N., unde au fost foarte apreciati de fiecare dată. Talentul lor nu a rămas neremarcat, drept dovada că astăzi The ROCK este cotată ca fiind cea mai bună trupă tribute to AC/DC din Europa, concertând alături de Dave Evans, primul solist AC/DC și Mike Terrana, AC/DC drummer, ca și o recunoastere a valorii lor artistice.
Pentru că ne place rock-ul și pentru că dorim să promovam tinerele talente, avem deosebita plăcere să lansăm urmatorul concurs pentru tinerele trupe rock: trimite 2 din cele mai bune piese ale trupei tale la adresa de email concurs@motoraliulanualnational.ro. Piesele vor fi jurizate iar trupa desemnată câștigătoare va cânta pe scena M.A.N. ROMANIA, sambata 14 iulie 2018, în deschiderea concertului Dave Evans & The ROCK !!! 

Sa fie MAN!!! Sa fie MAGIE!!!”

Concurs organizat cu sprijinul Maximum Rock Romania și The ROCK România.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*