Tribut AC/DC cu The Rock la Hard Rock Cafe, la cererea publicului, pe 12 septembrie

METALHEAD si BestMusic Live Concerts te invita vineri, 12 septembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru inca un concert tribut AC/DC cu THE ROCK. La cererea publicului dupa showul sold out din primavara, THE ROCK revin pentru inca un show de peste 2 ore pe scena Hard Rock Café, in cadrul unui eveniment oferit de vinurile PURCARI.

Hiturile celebre ale celor de la AC/DC insotite de solo-urile ‘nebune’ de chitara se vor auzi intr-un spectacol unic! Asadar, fanii impatimiti ai ROCK-ului sunt asteptati sa cante la unison refrenele melodiilor „Thunderstruck” „You Shook Me All Night Long” , „Highway to Hell” si multe altele!

FOR THOSE ABOUT TO ROCK…WE SALUTE YOU!

Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de “nebun” si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bas, chitara rítmica si tobe, trupa The R.O.C.K. reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert AC/DC

Componenta The R.O.C.K.

Daniel Ignat- Lead Vocals
Nik Baydin –Lead Guitar
Adrian Popescu- Rhythm Guitar/Backing Vocals
Mircea (Burete) Preda- Bass/Backing Vocals
Mirko Grusa – Tobe

Biletele costa 35 de lei cu loc la masa (sau in picioare) si 50 de lei cu loc la masa in fata scenei (VIP) si pot fi procurate online de pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/, din reteaua de magazine Muzica, UMAN, SENIA si Perfect Tour din toata tara, de la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare sau la concertul byron de vineri, 5 septembrie tot din Hard Rock Café.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– SENIA in Magazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)
– Hard Rock Cafe (Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau)

Extra:
– Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore aici.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Hard Rock Cafe dispune de 300 de locuri de parcare!

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro, powered by ROCK FM si METALHEAD si oferit de vinurile PURCARI

Sursa: Comunicat de presa

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*