The ROCK: „Când am început, am crezut în trei lucruri: în noi, în AC/DC și-n public”

867 vizualizări

Nu-i așa că mulți dintre voi n-au prins niciodată un concert AC/DC live, dar totuși sunteți fani? Nu vă faceți griji, tocmai pentru asta există trupele tribut, iar noi nu ducem lipsa lor pe scena românească.

Am vorbit puțin cu băieții de la The ROCK despre cum e să faci parte dintr-o astfel de trupă și la ce să vă așteptați pe data de 20 aprilie când îi găsiți în clubul Flying Circus din Cluj și nu numai.

1. Știm că nu toți oamenii sunt familiarizați cu trupele tribut și mulți comentează de rău la orice ocazie. Cât de des vi se spune că faceți asta pentru că nu puteți scoate nimic original?

Foarte puțin spre deloc, pentru că lumea pleacă de la concertele noastre fericită și fiindcă oamenilor le place enorm ceea ce facem. Noi le dăm energie, senzații tari și bucurie în stare pură. Hai să vă descriu ce văd eu de pe scenă: oameni care chiar se distrează, sar, dansează, cântă cu noi și, lucrul cel mai bun, este că, preț de două ore, uită, efectiv, de toate problemele din viața lor.

2. De ce considerați că lumea muzicii are nevoie de trupe tribut?

Știi ce-i cel mai fain? Că nu considerăm noi, ci consideră Măria-Sa, Publicul! Hai s-o luăm logic. Ce să facem cu Queen? Să-i uităm? Dar cu Beatles? Să-i încuiem în sertar și să aruncăm cheia? Noi, prin ceea ce facem, aducem un omagiu titanilor de la AC/DC. Ar fi mai bine să ne prefacem că nu au existat și să nu le mai cântăm muzica în 2019?

3. Când ați demarat proiectul, vă așteptați să aveți succesul de acum sau să aveți pe scenă chiar o parte din membrii trupei?

Atunci când am început, am crezut în trei lucruri: în noi, în AC/DC și-n public. Noi am pus la bătaie pasiune, multă muncă și bucuria de a cânta rock’n roll. Împreună, toate astea au făcut ca așteptările noastre să devină ceva concret și să avem un succes atât de mare. Și, ca să-ți răspund la a doua parte a întrebării, zic așa: valoarea atrage valoare. Dave Evans, primul solist al AC/DC sau cum îi place lui să spună, solistul original AC/DC, nu ar urca pe scenă cu niște artiști îndoielnici. Dacă marele Evans e colegul nostru de scenă acum, asta se întâmplă pentru că înțelegem rock-ul la fel! Power, Energy, Dynamics, Conviction (P.E.D.C)!

4. Veți lansa un album cu piese originale, spuneți-ne mai multe despre procesul creativ și ce mai vreți să dați din casă.

Într-adevăr! Primul nostru album cu creații proprii iese pe piață și se numește „WAW” și… chiar este wow! Să vă zic un banc: se întâlnesc americanu’ cu australianu’, cu rusu’, spaniolu’ și cu românii. Și ce s-or gândit ei? Hai să scriem șapte piese rock tari, inspirate din viața noastră. Și care crezi că e poanta? Chiar ne-a ieșit… WAW! Am scris împreună cântecele, iar rolurile sunt următoarele: la tobe americanul Mike Terrana, invitat special la voce australianul Dave Evans, la chitară solo rusul Andrey Baydin, la bas spaniolul Dany Serrano, la chitară ritmică românul Adrian Popescu și vocea principală, subsemnatul de la Făgăraș, Daniel Ignat.

5. Preferați să cântați în cluburi unde încap puțini oameni, dar sunt toți energici, sau pe scene mari/outdoor (un festival de exemplu) unde sunt și oameni care pur și simplu stau degeaba?

La concertele noastre nimeni nu stă degeaba, pentru că le dăm noi de lucru! Și în cluburi, dar și pe marile scene, energia este aceeași! Rockerii cântă, dansează și aplaudă cu noi și, cum îmi place mie să spun, de la show-ul The ROCK, nimeni nu pleacă acasă cu vocea întreagă și fără febră musculară!

6. În curând aveți concert în clubul Flying Circus din Cluj, la ce trebuie să se aștepte fanii în seara respectivă?

Ne era dor să cântăm la Cluj și am pregătit un concert grandios. Hai să ne imaginăm ce se va întâmpla când vom cânta Thunderstruck, Highway To Hell sau Back in Black… Să vă spun eu. Va ieși nebunie!!! Credeați că Gabriel Cotabiță transpiră? Stați să ne vedeți pe noi! (ha ha). Deja găsiți pe pagina noastră de facebook @therockromania tot ce vreți să știți despre concertul de pe 20 aprilie la Flying Circus în Cluj. Urmăriți-ne, dați cu like-ul în noi, dar mai ales intrați pe AmBilet.ro și rezervați-vă loc în sală, pentru că nu sunt multe și se ocupă repede! Va așteptăm la concert și vă salutăm în stilul AC/DC: For those about to ROCK, WE SALUTE YOU!

 

Bilete pentru concertul de pe 20 aprilie găsiți pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 25 lei – Earlybird (preț valabil primele 100)
  • 30 lei – Presale (preț valabil până pe 19 aprilie, inclusiv)
  • 35 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*