„Carving The Voices”, un nou videoclip al proiectului Gaahls WYRD

207 vizualizări

Proiectul norvegian de black metal GAAHLS WYRD, condus de solistul Kristian Eivind Espedal (Gaahl), a publicat videoclip pentru piesa intitulată „Carving The Voices”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Piesa este extrasă de pe viitorul material discografic al trupei, „GastiR – Ghosts Invited”, care va fi lansat oficial în data de 31 mai 2019, via Season Of Mist. Coperta discului, alături de tracklist, pot fi găsite mai jos.

În ciuda faptului că este o trupă relativ nouă, Gaahls WYRD reprezintă punctul culminant a nu mai puțin de două decenii de muncă asiduă și dedicare a carismaticului membru fondator a cărui nume poartă, de altfel, acest proiect. Datorită implicării sale în diverse proiecte, de la GORGOROTH la WARDRUNA, Gaahl a devenit unul dintre cei mai cunoscuți soliști pe scena black metal, a cărui voce unică i-a oferit de-a lungul timpului un loc special lângă cei mai celebri vocali.

Formula actuală a proiectului este următoarea: Gaahl (Kristian Espedal) – voce; Lust Killman (Ole Walaunet) – chitară; Eld (Frode Kilvik) – Bas; Spektre (Kevin Kvåle) – tobe.

Tracklist:
1. Ek Erilar (05:34)
2. From The Spear (04:37)
3. Ghosts Invited (04:23)
4. Carving The Voices (07:26)
5. Veiztu Hve (06:41)
6. The Speech And The Self (05:02)
7. Through And Past And Past (02:59)
8. Within The Voice Of Existence (05:25)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*