Concertul tribut Michael Jackson marca Mike Terrana a fost anulat! Afla cu ce eveniment a fost inlocuit

In data de 16 aprilie Mike Terrana urma sa sustina un concert tribut in memoria lui Michael Jackson la Sala Palatului insa evenimentul a fost anulat cel mai probabil din cauza interesului scazut al publicului. Astfel, la aceeasi data si aceeasi locatie va avea loc British Legends Night cu celebrele The Yardbirds, The Animals, The Troggs si Mungo Jerry.

Hit-urile care au scris istoria muzicii in topuri, in incasari, dar mai ales in inimile publicului, vor rasuna pe 16 aprilie, la Sala Palatului, in Noaptea Legendelor Britanice. “In The Summer Time”, “Wild Thing”, “The House of The Rising Sun”, „A Heartful of Soul” sunt doar cateva exemple din cea mai pura si autentica muzica britanica, ce vor transforma seara de 16 aprilie intr-una legendara.

Muzica britanica a avut cel mai mare impact asupra dezvoltarii genului rock, dand lumii o parte dintre cei mai buni muzicieni si contribuind considerabil la dezvoltarea altor genuri muzicale. Trupele care vor urca, pe rand, pe scena Salii Palatului in „British Legends Night” sustinand recitaluri de aproximativ 40 de minute fiecare, sunt: Mungo Jerry, The Troggs, The Animals si The Yardbirds. Publicul va avea, astfel, ocazia unica de a intalni si a se bucura in aceeasi seara, de figurile legendare ale unor trupe care au scris istorie in muzica.

Mungo Jerry a compus si a lansat in 1970 hit-ul „In The Summer Time”, considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor. Piesa s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata, inregistrand pana in prezent peste 30 de milioane de unitati vandute.

The Troggs reprezinta una dintre cele mai influente trupe rock si punk, care a inspirat toate generatiile de muzicieni, pintre care Iggy Pop, The Ramones, R.E.M. sau Jimi Hendrix, care a realizat un cover dupa piesa “Wild Thing”, numind-o “imn national”. Britanicii sunt autorii unor hit-uri precum: “Wild Thing”, “With a Girl Like You”, “Love is All Around”.

The Animals fac parte din fenomenul cunoscut in America sub numele de “British Invasion”. Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile “The House of The Rising Sun”, “We Gota Get Out of This Place” si “Don’t Let Me Be Misunderstood”. La un an de la debut, formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

The Yardbirds este trupa in care au activat trei dintre cei mai importanti chitaristi ai lumii: incepand cu Eric Clapton, care a fost inlocuit de Jeff Beck, la randul sau inlocuit de Jimmy Page. Dupa ce a inregistrat un album cu trupa, Page si-a facut o trupa noua, careia iniial i-a spus “The New Yardbirds”, inainte sa-i schimbe numele in “Led Zeppelin”.

British Legends Night este o sarbatoare a muzicii!

British Legends Night live, la Sala Palatului, miercuri, 16 aprilie, ora 19.30.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului si online, pe www.eventim.ro.

Pretul unui bilet, in funcie de categorie, este de: 80 lei, 110 lei, 160 lei, 200 lei. Pentru categoria VIP, pretul unui bilet este de 280 lei.

Sursa: Comunicat Phoenix Entertainment


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*