Maximum Rock va ureaza la multi ani si va promite un 2014 excelent

A mai trecut un an si iata ca suntem in 2014! 2013 a fost incarcat cu tot felul de evenimente relevante pentru scena rock.

In primul rand, trebuie mentionate concertele care au avut loc in numar mare in Romania. Ca de obicei, Maximum Rock si Promusic Events s-au facut responsabile pentru aducerea in tara a unor formatii extrem de importante atat pentru scena rock/metal internationala, cat si pentru cea locala.

Primavara a insemnat cantarile Helloween, Gamma Ray si Shadowside, pe 16 martie 2013 la Arenele Romane. Helloween, una dintre cele mai bune trupe de metal din lume, a inclus Romania in turneul „Hellish Rock Part 2” si s-a intors intr-un loc pe care il iubeste din tot sufletul, dupa spusele lui Andi Deris, un mare fan al plaiurilor mioritice.  

19 martie a insemnat Sabaton cu Eluveitie si Wisdom la Turbohalle, unde publicul s-a remarcat prin entuziasm si consistenta! Desi Sabaton a mai vizitat Romania, pentru elvetienii de la Eluveitie era prima oara!

Toamna s-a intors cu forte proaspete cu gig-ul Mercenary si Omnium Gatherum. Formatia daneza, respectiv cea finlandeza, au dat o lectie de metal la inceput de sezon rece. Evenimentul a avut loc pe 4 septembrie 2013 la Kulturhaus.

Luna octombrie sta sub semnul a trei evenimente emblematice. Primul este show-ul Orphaned Land, care s-au tinut de promisiune si au vizitat din nou Romania, de data aceasta alaturi de formatiile The Mars Chronicles, Klon si Matricide. Formatia a poposit la Bucuresti pe 15 octombrie, la The Silver Church Club iar la Cluj-Napoca, baietii au ajus pe data de 17, la Flying Circus Pub.

Cel de-al doilea concertul Queensryche, pioniera metalului progresiv, unul dintre genurile cele mai iubite de metal. Eventul a avut loc pe 20 octombrie 2013 la Turbohalle si a fost un must-see pentru toti cei care adora acest tip de muzica.

Pe 25 si 26 octombrie s-a tinut cel mai mare si important eveniment metal al toamnei la Bucuresti: Maximum Rock Festival la Turbohalle, cu formatii internationale precum Samael, Atrocity, The 69 Eyes, Leaves’ Eyes, My Dying Bride. Si Romania a fost reprezentata prin Vespera, Abigail, White Walls, God The Barbarian Horde, Goodbye To Gravity, Psycho Symphony si Dirty Shirt.

La eveniment au participat atat romani cat si foarte multi straini din tari ca Grecia, Bulgaria si Ungaria.

Luna noiembrie a insemnat Children of Bodom, celebra formatie finlandeza, autoarea unui album extrem de apreciat in 2013: „Halo Of Blood”. CoB a venit impreuna cu Decapitated si Medeia pe 12 noiembrie la Turbohalle.

De asemenea, Maximum Rock a fost partenera la cele mai importante evenimente de specific si a pus activ umarul la promovarea acestora, dovedindu-se a fi un colaborator de nadejde.

In 2014, vom reveni cu noi concerte exceptionale asa ca fiti pregatiti pentru primele vesti! Va multumim ca ne sunteti alaturi si ca ne sprijiniti citind revista Maximum Rock si venind la cantari. Noul an va aduce evenimente la care visati de mult timp si va fi chiar mai bun si mai bogat decat 2013.

Ce formatii v-ati dori sa vedeti in Romania in 2014?  


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*