PhenomenOn aniverseaza 7 ani in Fabrica

In data de 22 mai, in Clubul Fabrica, PhenomenOn va aniversa 7 ani alaturi de prieteni, atat in public cat si pe scena.
Alaturi de trupa vor urca pe scena mai multi invitati.
Concertul va avea in playlist atat piese PhenomenOn mai vechi, piese ce vor apare pe noul album ce va fi lansat in toamna cat si coveruri cunoscute.
PhenomenOn inseamna:
Andrei Balasa – chitara
Catalin Tamazlicaru – voce
Vlad Toma – tobe
Dragos Popa – bas
Trupa Phenomenon se defineste ca o trupa cu un sound personal si original, rezultat din preferintele si experientele muzicale ale componentilor trupei. Stilul lor poate fi incadrat undeva in „alternative metal” cu influente de „dubstep”.
Infiintata la data de 9 mai 2007, in timp trupa a avut cateva schimbari de componenta, formula actuala fiind alcatuita din membri dornici sa cante si sa experimenteze muzical, care cred in muzica lor mai presus de toate.
Trupa are un bogat background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate (Belgia, Marea Britanie, Suedia, Serbia, Croatia, Bulgaria, Moldova, Grecia), nenumarate premii la concursurile de gen, participari la festivaluri de prestigiu nationale si internationale.
In anul 2009 au castigat premiul Best Romanian Band in cadrul concursului international de muzica live „Global Battle of the Bands”, iar in cadrul finalei mondiale care a avut loc la Londra in Marea Britanie, in 2010, au ocupat un merituos loc 7, din peste 40 de tari participante. De asemenea, au fost trupa suport pentru evenimentul Ziua Chitarelor, unde au cantat impreuna cu mari chitaristi: Guthrie Govan (UK), Matthias Ia Eklund (Suedia), Jose de Castro (Spania).
In 2011 au reprezentat Romania la festivalul „Imagine” din Croatia, unde au sustinut o serie de concerte prin care au promovat albumul „Victims Of Changes”.
In anul 2012 trupa a avut bucuria de a urca pe aceeasi scena, in deschiderea primului concert din Europa de est al trupei americane Linkin Park.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*