Blue Nipple Boy lanseaza EP-ul „United” in Silver Church

BLUE NIPPLE BOY lanseaza EP-ul „United” si videoclipul piesei cu acelasi nume pe data de 14 mai, in The Silver Church, Bucuresti. Pentru ca este o lansare speciala, intrarea este libera si neconditionata.
„United” este primul material discografic Blue Nipple Boy sub forma unui EP de patru piese, trupa lansand pana in prezent toate piesele numai in varianta Single.
„”Imagine the world without violence” – este laitmotivul acestui EP. „United” vorbeste atat despre lumea si timpul in care traim, dar imagineaza in acelasi timp si lumea in care ar trebui sa traim, asa cum o vedem noi: toleranta, incapatoare si mult mai linistita. Descrie o poveste a culorilor, a pacii si a convieturii fara diferente de rasa, culoare, bogatii sau teritorii. De aici si numele albumului, toate „antonimiile” adunate si aduse in stare de echilibru, intr-un singur loc. In plus, odata cu acest material am incercat sa impartasim mai mult din emotiile si intrebarile noastre, ne-am deschis mai mult ca niciodata in fata publicului. De aceea, este un produs foarte important pentru noi. Asa ca, United!” – Catalin Boltasu, Blue Nipple Boy.
„United” EP tracklist:
1. United
2. Rainbow (EP version)
3. C’mon Dance
4. Eden
„United” Official Video:
Blue Nipple Boy Facebook:
Special Guests:
– LAZY FRIDAY (live)
– JULIUS DJ (Warm-up & After Party)
– PEEJAY VINCENT (Djembe / Ikhaya Band)
– DENIS MATEI (Guitars)
– VJ: CATERINA MEDICINA (Visuals)
 
Lazy Friday este o trupa cat se poate de tanara, proaspata si plina de viata. Cu un „vibe” foarte motivant si optimist, desprins dintr-un „sound” reggae cu influenţe jazz, indie, funk, trupa reuneste cinci tineri carismatici cu background-uri muzicale solide, intr-o formula ce vrea sa redea sentimentul de maxima buna dispozitie al unei zile de vineri, in care poti sa faci ce te taie capul. Trupa s-a format la in vara anului 2013 si este compusa din: Petre Ancuţa – voce, chitara; Ciprian Almasan – bas, Adrian Maraloiu – tobe, Andrei Marica – chitara si Marius Tiriplica – clape.
YouTube:
Facebook:
VJ CATERINA MEDICINA
Blog:
Facebook:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*