Trupa Sorrows Path pregătește un nou album pentru 2017!

Venim cu vești noi din țara zeilor, unde trupa grecească de doom metal, SORROWS PATH (foto) se află în studio și muncește de zor pentru un material discografic!

Intrați în studiul Fragile Studio din Atena încă din luna iunie, băieții de la Sorrows Path s-au apucat deja să înregistreze cel de-al treilea lor album alături de producătorul Vangelis Yalamas. Acesta se va numi „Touching Infinity” și este programat să se lanseze în anul 2017, prin intermediul casei de discuri germane Iron Shield Records.

Grafica, layout-ul și fotografiile vor fi făcute de către Nikos Markogiannakis, cunoscut și pentru faptul că a mai lucrat cu trupe precum ROTTING CHRIST, ANUBIS GATE.

sorrows-path

Tot ca veste nouă din partea trupei, se pare că aceștia se pregătesc să filmeze și un videoclip pentru piesa de deschidere „Fantasies Will Never Die”, alături de regizorul  Antonis Mandranis. De asemenea, una din melodiile trupei, „Everything Can Change” (feat. Snowy Shaw) va fi folosită de către același regizor ca soundtrack pentru viitoarea comedie horror „Nefeli”.

Ultimul album lansat de către trupa de doom metal Sorrows Path a fost în urmă cu doi ani, și anume „Doom Philosophy”, în data de 12 septembrie 2014. Printre artiștii care au colaborat cu trupa și care se găsesc în acest album se numără și Snowy Shaw (KING DIAMONDTHERION,DREAM EVIL e.t.c.) și Edgar Rivera (ex- SOLITUDE AETURNUS).

sorrows-path-album


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*