Dirty Shirt a lansat lyric-video-ul piesei „Trust Me” si ii indeamna pe fani sa mearga la vot!

327 vizualizări

Formatia DIRTY SHIRT a lansat lyric-video-ul piesei „Trust Me”, o melodie care are un puternic mesaj social.

„Trust Me” apare intr-un context controversat pentru romani, care duminica, 2 noiembrie 2014, participa la vot, pentru a alege un nou presedinte.

Deoarece din ce in ce mai multa lume alege sa nu isi exprime parerea, refuzand sa voteze, formatia Dirty Shirt vede melodia ca pe un indemn care doreste sa-i motiveze pe toti cei care au acest drept sa isi faca optiunea cunoscuta.

Iata ce spune trupa despre „Trust Me”:

„Cantecul este probabil cel mai agresiv de pe albumul ‘Freak Show’, avand un mesaj socio-politic puternic, ce vorbeste despre manipularea la care este supusa populatia din partea clasei politice corupte, care utilizeaza canalele de media pentru a pacali oamenii”.

Dirty Shirt considera ca este in puterea fiecaruia dintre noi sa aducem o schimbare de mentalitate prin simpla decizie de a participa la vot!

Urmareste lyric-video-ul piesei „Trust Me” mai jos!

DIRTY SHIRT va încheia turneul FREAK SHOW TOUR 2013-2014 “en fanfare” cu o serie de 10 concerte în 5 tari din Europa de Vest: Austria, Germania, Olanda, Belgia şi Franţa. Turneul FREAK SHOW TOUR a început în aprilie 2013, după lansarea albumului FREAK SHOW, foarte apreciat atât în presa, cât şi de publicul din întreaga Europă.

Punctul „culminant” al acestui turneu, care a cuprins peste 70 de concerte, a fost fără îndoială participarea la finala internaţională WACKEN METAL BATTLE 2014, unde DIRTY SHIRT a obţinut o performanţă notabilă (locul 2 din mii de trupe înscrise din peste 30 de ţări).

După acest turneu, trupa se va concentra pe finalizarea noului album DIRTYLICIOUS, un proiect muzical foarte ambiţios, care îmbină sound-ul rock/metal cu elemente de muzică tradiţională din Europa de Est. Astfel, la înregistrări a participat taraful TARNSYLVANIAN FOLKCORE ORCHESTRA (viori, ţambal, clarinet, acordeon, percuţii şi chitare acustice).

Dirty-Shirt-European-Freak-Show-Tour-2014-Map

Demo Dirtylicious

Videoclipuri oficiale:

Video live:

Turneul:

13/11 Replugged, Wien (A)
14/11 Bremer Metal Fest, BluesClub, BREMEN (D)
15/11 JC Blanko, EMMEM (NL)
16/11 Le Garage, Liège (B)
17/11 Underground, Koln (D)
18/11 El Diablo, Lille (FR)
19/11 Le Klub, Paris (FR)
20/11 Brin de Zinc, Chambéry (FR)
21/11 L’Ampérage, Grenoble (FR)
22/11 Korigan, Aix en Provence (FR)

Info turneu

Muzica: https://dirtyshirt.bandcamp.com/
Video: https://www.youtube.com/dirtyshirtoriginal
Facebook: https://www.facebook.com/DirtyShirtRomania
Site : www.dirty-shirt.com

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*