Krypton sustine ultimul concert din 2014 pe data de 27 noiembrie, in Club Colectiv

450 vizualizări

Formatia KRYPTON va sustine un concert la Bucuresti pe data de 27 noiembrie 2014. Evenimentul, care va avea loc la Club Colectiv, este unul special deoarece reprezinta ultima prestatie a formatiei pe anul 2014!

De curand, trupa a lansat videoclipul piesei „Supravietuitor”, care se va regasi si pe viitorul material discografic Krypton, programat sa apara in cursul lui 2015.

Fanii formatiei vor fi bucurosi sa regaseasca formula de aur a acesteia, cu Gabi „Gurita” Nicolau – voce, Eugen Mihaiescu – chitara, Dragos Docan – bas, Sorin Voinea – claviaturi si Razvan „Lapi” Lupu – tobe.

„Incheiem anul 2014 in stil mare, printr-un concert dedicat tuturor fanilor nostri, dar si celor care doresc ne cunoasca mai bine. Anul acesta a reprezentat unul de regasire pentru formatie iar in perioada care urmeaza vom scoate la iveala roadele muncii noastre, stimulate de energia proaspata descoperita datorita reuniunii in ‘formula de aur’. Krytpon este mai tanara ca niciodata si pregatita sa prezinte publicului piese si idei noi, toate invaluite in dragostea pentru rock!”, au declarat membrii trupei.

Krypton va urca pe scena pe data de 27 noiembrie 2014 alaturi de invitati surpriza, care urmeaza sa fie anuntati in cel mai scurt timp.

Bilete la concert vor fi disponibile in ziua evenimentului, la intrarea in Club Colectiv. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Facebook Event


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*