FolkCore Reloaded: Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania lansează albumul live pe 31 martie la București (Quantic)

634 vizualizări

La un an de la încheierea ineditului turneu „FolkCore DeTour”, DIRTY SHIRT a decis că aniversarea unui astfel de eveniment trebuie sărbătorită, astfel că în data de 31 martie, trupa maramureșeană se întoarce la București și va concerta alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania în cadrul evenimentului FolkCore Reloaded, în club Quantic.

FolkCore Reloaded va reprezenta nu doar lansarea oficială a albumului și DVD-ului live „Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania – FolkCore DeTour”, filmat în cadrul concertului de la Arenele Romane (București) din 1 aprilie 2017, dar va aduna laolaltă și alte formații importante ale valului folk metal actual, care vor fi anunțate curând.

Event: FolkCore Reloaded

Albumul și DVD-ul live vor fi lansate în format fizic în data de 23 februarie, iar precomenzile se pot face aici: http://apathia.link/dirty-shirt

De asemenea, alături de Dirty Shirt și Ansamblul Transilvania, pe scena din Quantic vor mai urca și alți invitați speciali, pentru a completa experiența concertului și a o face memorabilă.

În cadrul acestui eveniment, Dirty Shirt va cânta în premieră și câteva piese noi care vor fi incluse pe albumul de studio la care trupa lucrează în prezent, așa că e un motiv în plus să nu ratați acest eveniment!

Biletele pot fi achiziționate prin www.AmBilet.ro
40 lei – Pre-sale (100 bucăți)
50 lei – Normal Ticket
60 lei – Acces (În ziua concertului la intrare)

****
DIRTY SHIRT& ANSAMBLUL FOLCLORIC NAȚIONAL TRANSILVANIA

Despre Dirty Shirt știți deja multe, însă dacă ați participat la unul din concertele incluse în turneul „FolkCore DeTour”, atunci știți deja că această combinație alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania este una mai mult decât interesantă!

„FolkCore DeTour” a reprezentat un proiect unic nu doar pentru scena metal națională, cât și pentru cea internațională, deoarece a adus pe aceeași scenă o trupă metal alături de un ansamblu folcloric tradițional, într-o producție complexă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*