Ad Hoc & Flavius Hosu, in premiera la Festivalul Medieval „Cetati Transilvane” Sibiu 2015

Ediția de anul acesta a Festivalului Medieval „Cetăți Transilvane” Sibiu, care va avea loc între 28 şi 30 august, va fi deschisă de Ad Hoc & Flavius Hosu.

Astfel, vineri, trupei de punk acustic folcloric medieval i se alătură toboşarul-geniu, care la doar 14 ani cântă cu trupa Phoenix, într-un proiect inedit care dă startul către o lume plină de aventură și distracție.

După ce, în 2012, trupa Ad Hoc a deschis Festivalul Medieval de la Sibiu cu un spectacol impresionant de muzică, pirotehnică și acrobație, în colaborare cu trupa Crispus, anul acesta membrii trupei vin cu forţe noi.

Vineri, 28 august, băieții de la Ad Hoc şi deja cunoscutul geniu-toboșar Flavius Hosu, vin în Piaţa Mare din Sibiu, în premieră în această formulă scenică. Prima zi a Festivalului Medieval „Cetăţi Transilvane” va avea parte de un show unic în România, plin de forță, putere și energie, menit să deschidă drumul către o lume de poveste, plină de aventură și de personaje frumoase, cu puteri nebănuite.

Flavius Hosu are 14 ani şi, în 2013, când avea 13 ani, a câştigat concursul tv Next Star. Tot din 2013 este membru de bază în legendara trupă Phoenix, unde cântă alături de Nicu Covaci.

Ad Hoc este una dintre cele mai impresionante trupe de muzică medievală din România, singura care a reușit să urce pe scene mainstream alături de nume impresionante din scena românească, cum ar fi Phoenix, Partizan, Taxi, Celelalte cuvinte, Vunk, Antonia, Dirty Shirt etc.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*