Afla numele primilor 5 castigatori ai meet-and-greet-urilor cu formatia Enter Shikari

Formatia ENTER SHIKARI va concerta la Bucuresti in data de 5 octombrie 2015, in cadrul unui show special care ii va avea ca invitati pe compatriotii de la Hacktivist.

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane si este unul dintre cele mai asteptate ale toamnei. Fanii care se mobilizeaza din timp si isi procura bilete, beneficiaza de pretul promotional de 55 de lei, dar si de sansa de a castiga unul dintre cele 10 pass-uri meet-and-greet la spectacol!

Astazi anuntam primii 5 castigatori dar cei care doresc sa se inscrie in concurs prin procurarea biletelor, o mai pot face, promotia ruland in continuare pana la epuizarea acestui tip de bilet (acum va puteti procura ultimele bucati!). 

Va amintim ca inca mai puteti achizitiona bilete la pretul promotional de 55 de lei, acestea fiind disponibile intr-un numar limitat pe AmBilet.ro (pentru varianta print at home, acestea fiind livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului), in reteaua Eventim  (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si la sediul Maximum Rock & Promusic Events din Bucuresti (str. Traian Demetrescu nr. 9, sector 3). Cei care vin aici, primesc un CD la alegere!

Mentionam ca dupa epuizarea biletelor la pret promotional nu vom aloca alte bilete la acest pret, iar urmatoarele bilete pot fi achizitionate la 69 Ron, pentru urmatoarele 200 de bucati, 79 Ron restul biletelor pana in ziua concertului cand acestea au valoarea de 85 Ron.

Castigatorii primilor 5 meet-and-greet-uri sunt:

Andrei Oprea
Octavian Teodorescu  
Romanita Mihaela
Cristina Akiko
Bianca Tat

Enter Shikari a fost intemeiata in 2003 in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre „Rou” Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitara, percutie), Liam „Rory” Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bas, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals). Primul disc, „Take To The Skies”, este lansat in martie 2007 si obtine imediat reactii pozitive din partea criticilor si a fanilor, clasandu-se pe locul 4 in Official UK Album Chart.

Enter Shikari este numita o „trupa vizionara” (NME) care combina intr-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ si metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat „electronicore”.

Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem. Solistul Rou Reynolds a declarat intr-un interviu cu revista Kerrang ca doreste ca muzica sa sa aduca speranta in sufletele fanilor si sa ii incurajeze sa creada in lucrurile care inseamna ceva pentru ei.

Enter Shikari Poza Mare

 
Componenta:

    Roughton „Rou” Reynolds — voce, programming, clape, sintetizator, chitara, percutie
    Liam „Rory” Clewlow — chitara, backing vocals, percutie
    Chris Batten — bas, backing vocals, percutie
    Rob Rolfe — tobe, percutie, backing vocals

Discografie:

Take to the Skies (2007)
Common Dreads (2009)
A Flash Flood of Colour (2012)
The Mindsweep (2015)

Hacktivist a fost intemeiata in anul 2011 si este cel mai emblematic nume din zona rap-metal. EP-ul de debut al grupului, self-titled-ul „Hacktivist”, a aparut in anul 2012 si a consacrat definitiv formatia in randul fanilor acestui gen, dar si a celor care savureaza sonoritati de djent, grime si nu-metal.

In mai 2014 formatia, in calitate de invitati speciali, deschid concertele KORN din UK, fapt ce intareste convingerea ca aceasta trupa este intr-o crestere foarte rapida.

Hacktivist s-a remarcat prin utilizarea chitarelor cu 8 corzi si a chitarelor bas cu 6 corzi pentru a obtine un sound distorsionat, intunecat, cu un volum masiv.

Pentru 2015, Hacktivist pregateste un nou disc, foarte asteptat de comunitatea metal. Primul single de pe acesta, „False Idols” a ajuns pe locul 1 in topurile internationale la doar cateva ore dupa lansare.

Hacktivist completeaza line-up-ul evenimentului Enter Shikari de la Bucuresti cu unul dintre cele mai importante nume contemporane din zona rap-metal!

Trupa britanica va concerta in premiera in Romania, in urmatoarea formula: Jermaine „J” Hurley – voce, Ben Marvin – voce, Tim „Timfy James” Beazley – chitara, voce, programming, Josh Gurner – bas si Richard Hawking – tobe.

 

 


 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*