Afla programul pentru Festivalul Folk You Florian Pittis de la Bucuresti

A venit toamna, vine Folk You!, sa ne acopere inima cu ceva, cu toata splendoarea sa. Festivalul Folk You! Florian Pittis si-a gasit locul de gala in Centrul Vechi al Bucurestiului.

Anul trecut, pe strada Franceza din Capitala mii de oameni au fost martorii primei editii de gala din Bucuresti a festivalului care se incadreaza in Miscarea de Rezistenta impotriva prostiei revarsate.

ArCuB si Asociatia Miscarea de Rezistenta va invita, pe 14 si 15 septembrie 2012, la cea de-a doua editie a Galei Folk You! Florian Pittis. Ora de incepere:18:00. Intrarea este libera.

Dupa o vara torida, incheiata triumfal in luna lui Cuptor, la Vama Veche, Festivalul Folk You! Florian Pittis se muta pentru doua zile pe Strada Franceza din Centrul Vechi al Capitalei, pentru a marca decisiv prestigiul unei initiative devenita traditie. Initial, festivalul a fost considerat o fictiune. Si, iata-l, acum in toata splendoarea realitatii sale, desfasurandu-se, in haine de Gala, in cadrul Zilelor Bucurestiului.

Iata si programul celei de-a doua editii a Galei Folk You!Florian Pittis: Vineri 14 septembrie – Dinu Olarasu, Alina Manole, Lavinia Raducanu & Taraful Rromak, Emeric Set, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis&ZAN, Alternosfera
Sambata 15 septembrie – Fox Studis, Adrian Sarmasan, Zoia Alecu, Ada Milea, Vita de Vie, Florin Chilian, Taxi, Vama     

Asociatia Miscarea de Rezistenta a stabilit deja perioada in care va avea loc cea de-a noua editie a Festivalului Folk You!Florian Pittis: 1, 2, 3 si 4 august 2013, in acelasi loc, la Vama Veche. Anuntam inca de pe acum, pentru a evita orice fel de suprapunere organizatorica, in defavoarea publicului iubitor de orice fel de muzica.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*